Aanbod: Aanbod in vogelvlucht

Wil je een kantoor- of bedrijfsruimte huren of heb je andere vragen over vastgoedontwikkelingen en -concepten op Schiphol? Neem gerust contact met ons op!

Contact us

Je organisatie op de kaart

Schiphol Real Estate biedt kantoor- en bedrijfslocaties in alle soorten en maten: van flexibele werkplekken tot internationale toplocaties als het WTC Schiphol Airport.
\ In onderstaande kaart zie je locaties waar je jouw bedrijf zou kunnen vestigen op Schiphol Central Business District (groen), Schiphol-Zuid (lichtgroen), Schiphol-Zuidoost (blauw), Schiphol-Noord (paars) en Schiphol-Oost (rood). Klik op een object in de kaart voor meer informatie over deze locatie. Onder de kaart staat een beknopte omschrijving van de verschillende vestigingsgebieden.

Overzicht objecten

Schiphol Central Business District (Centrum)

Als je kantoorruimte huurt in het Central Business District (CBD) in het dynamische hart van Schiphol, werken jij en je collega’s op loopafstand van de vertrek- en aankomsthallen, het NS-station en de vele faciliteiten in en rond winkelcentrum Schiphol Plaza. In Schiphol CBD zijn verschillende hoogwaardige kantoorverzamelgebouwen gevestigd, zoals het WTC Schiphol Airport, Avioport, The Base en The Outlook. In deze gebouwen vind je huurders zoals Microsoft, Samsung en Wereldhave. De bereikbaarheid is uitstekend met de auto, openbaar vervoer en het vliegtuig!

Schiphol-Oost

Ondernemers met groei en innovatie in hun DNA vestigen hun bedrijf op Schiphol-Oost. Gelegen aan het platform, met uitzicht op de vliegtuigen en in directe verbinding met Amsterdam via het Amsterdamse Bos. Moderne kantoorgebouwen op Schiphol-Oost zijn o.a. Caravelle, Tristar, General Aviation Terminal en Constellation met grote en kleine huurders zoals Perfetti van Melle, KLM, Nest en XXS.

Vanaf de Amsterdamse ring ben je in vijf minuten op het business park. Met de bus ben je er binnen 10 minuten vanaf Schiphol Plaza, het NS-station en de vertrek- en aankomsthallen. Wil je uitkijken op de skyline van Schiphol, dichtbij Amsterdam werken en ben je op zoek naar een plek om jouw ambities waar te maken? Dan is Schiphol-Oost voor jou de ideale vestigingsplek.

Schiphol-Zuid

Schiphol-Zuid is onderdeel van Schiphol Cargo World: de plek waar de logistieke wereld samenkomt. In Cargo World wordt jaarlijks 1,7 miljoen ton luchtvracht afgehandeld. Huur je bedrijfsruimte aan de eerste linie, dan zit je direct aan het platform naast de Kaagbaan. Perfect om vliegtuigen te laden en lossen. Schiphol-Zuid is voor vrachtwagenchauffeurs makkelijk te bereiken en ligt pal naast de A4.

Schiphol-Zuidoost

Ook Schiphol-Zuidoost is onderdeel van Schiphol Cargo World. De kwalitatieve logistieke ruimten met kantoren voorzien in elke logistieke behoefte. Het vrachtgebied heeft twee afgesloten parkeerterreinen met speciale voorzieningen voor vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast staat het gebied in directe verbinding met de provinciale weg N201 en daardoor met de snelwegen A4 en A9.

Want to know more about renting on Schiphol?

 • Jacqueline Ente – van der Vliet

  Leasing manager


  Jacqueline Ente – van der Vliet
 • Krijn Hogenbirk

  Senior leasing manager


  Krijn Hogenbirk
 • Charlotte Roxs

  Leasing manager


  Charlotte Roxs