Nieuws  ·  4 aprilIn de General Aviation Terminal: Spirit Hospitality Services

Wel eens gedacht aan een kantoor in de General Aviation Terminal op Schiphol Oost? Hier vind je uniek gelegen kantoorunits met uitzicht op de landingsbanen en waar je echt de dynamiek van de luchthaven ervaart.

Spirit Hospitality Services

Eén van de huurders in de General Aviation Terminal is Spirit Hospitality Services, die hier al sinds 2011 gevestigd is. Spirit verzorgt Hospitality Services voor grote organisaties door het gehele land.

Joyce Visser, Managing Director Spirit Hospitality Services, vertelt over haar ervaringen: “Vanuit ons kantoor bevinden we ons zo op de A10, A9, A4 en de A2 om bij onze opdrachtgevers te zijn. Dit maakt de locatie perfect bereikbaar voor ons. Daarnaast ontvangen we onze opdrachtgevers en veel sollicitanten bij ons op kantoor. De vliegtuigen en helikopters die langskomen en het uitzicht op de landingsbanen maken een onuitwisbare indruk op onze bezoekers.

Onze kantoorruimte is een frisse en lichte werkplek, waarbij wij met onze eigen ‘touch of hospitality’ er een gezellig kantoor van hebben gemaakt. Dit is precies wat we voor ogen hadden en nog altijd hebben bij onze ideale werkplek. Bovendien is de GA terminal sinds juni 2023, ook de uitvalsbasis van onze zusteronderneming, Spirit Next Step. Via werving, selectie en detachering verzorgt Spirit Next Step hospitality toppers in functies zoals office management, planning, recruitment, en event coördinatie.”