Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Veilig op reis met gesealde bagage

Wilt u onbezorgd op reis kunnen gaan? Laat uw koffer dan sealen bij Seal & Go. Met het sealen van uw bagage voorkomt u diefstal uit uw bagage, beschadiging van uw bagage, ongeoorloofde toegang tot uw bagage (smokkel) en onverwachts openspringen van uw bagage. Seal & Go is te vinden in vertrekhal 2 en in vertrekhal 3.

Wat is sealen van bagage?
Uw bagage wordt voorzien van 1 laag folie. Vervolgens gaat uw bagage door een machine, waarin de folie om uw bagage krimpt. Uw bagage is geheel afgesloten. Handvatten en wieltjes worden vrij gemaakt, zodat u uw bagage gewoon kunt blijven gebruiken. Het resultaat is dat uw bagage is verpakt en u veilig en onbezorgd op reis kan!

Sealen: geen extra wachttijd
U hoeft niet lang te wachten voor de service. Seal & Go gebruikt geavanceerde machines die 5 stuks bagage per minuut kunnen sealen. De prijs voor een standaard sealing bedraagt € 10,00 per bagagestuk. Voor bagage met grote en afwijkende afmetingen kan een afwijkende prijs gelden.

Reizen naar de VS
Als uw eindbestemming de Verenigde Staten (VS) is of als u een overstap heeft in de VS, gelden er strengere regels. De Amerikaanse TSA (Transportation Security Administration) opent en controleert namelijk vele bagagestukken bij aankomst in de VS. Daarom is het ook alleen toegestaan om uw bagage met TSA goedgekeurde sloten af te sluiten. Deze sloten kan TSA openen en na controle van uw bagage weer sluiten.

Toch adviseren wij u om te sealen. Bij aankomst in de VS wordt uw sealing mogelijk verwijderd, maar tot aankomst is uw bagage in ieder geval beschermd. Overigens biedt Seal & Go u ook andere mogelijk, want u kunt bij Seal & Go ook koffer- of rugzakhoes aanschaffen welke met TSA-sloten zijn af te sluiten. Bij Seal & Go kunt u ook terecht voor diverse TSA goedgekeurde artikelen (bijvoorbeeld sloten en kofferriemen).

Comfortabel op reis
Bij Seal & Go kunt u ook terecht om uw reis comfortabeler te maken. Zo kunt u bij Seal & Go ook terecht voor onder andere nekkussens, oordopjes en compressiesokken.

Openingstijden Seal & Go
Seal & Go is gevestigd in vertrekhal 2 (tegenover balie 9) en in vertrekhal 3.

De servicebalie in Vertrekhal 2 is 7 dagen per week geopend van 04:15 tot 22:00 uur.

De servicebalie in Vertrekhal 3 is 7 dagen per week geopend van 05:00 tot 20:00 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)252 62 93 23 of kijken op de website www.sealandgo.com. 


Seal & Go