Investeringen op hoogte: Finance

Ben jij financieel specialist en sta je graag midden in het primaire proces? Denk je graag mee over belangrijke keuzes voor de toekomst en de grote investeringen die daarmee gepaard gaan? En spreekt de dynamische wereld van een internationale luchthaven je aan? Dan is Schiphol misschien wel jouw volgende stap.

HR werkveld finance

Allerlei financiële functies

Schiphol is een veelzijdige organisatie met veel verschillende activiteiten. Security, vastgoedontwikkeling, administratie, milieu, bagageafhandeling, luchtvaart, parking of projectontwikkeling: in de loop van je carrière komt het allemaal voorbij. Je takenpakket is divers en uitgebreid, welke financiële functie je ook hebt. Bovendien werk je continu in het spanningsveld tussen commerciële en maatschappelijke belangen.

Tientallen miljoenen

We willen Schiphol blijvend ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport. Dat betekent dat we investeren en innovatieve projecten uitvoeren. Onze investeringsportefeuille omvat vele tientallen miljoenen.

Blijven klimmen

Natuurlijk krijg je ook zelf de mogelijkheid om je te ontwikkelen bij Schiphol, zowel in de diepte als in de breedte. We willen namelijk graag dat jij blijft klimmen tijdens je loopbaan. Dat hoeft niet per se binnen je vakgebied te zijn. Natuurlijk begeleiden we je in je ontwikkeling. Zo bieden we volledig op maat gesneden financiële vakopleidingen aan.