Vervoer Coördinatie Centrum Schiphol: Kies de meest logische weg

Het Vervoer Coördinatie Centrum Schiphol (VCC) biedt werkgevers en werknemers op de luchthaven informatie en advies rondom efficiënt, voordelig en duurzaam woon-werkverkeer. De stichting weet alles over reizen van en naar Schiphol, biedt interessante kortingen en denkt graag mee over groene vervoersopties.

De voordelen van duurzaam rijden

Heb je een milieuzuinige kleine of hybride auto, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een voordelig gelegen ECO2 parkeerplek. Als je een elektrische auto rijdt, kun je kiezen uit speciale plekken met een oplaadpunt. Voor medewerkers met een carpoolvignet van het VCC zijn er voorkeursplaatsen op de parkeerlocaties P30 en P40.

OV-kortingen via VCC

Het VCC adviseert je graag over bus- en treinvervoer van en naar je werkplek op Schiphol. Wist je bijvoorbeeld dat je als werknemer op Schiphol vaak gratis kan reizen met het openbaar vervoer op de luchthaven? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een Jaarabonnement Schiphol (JAS) op je OV-chipkaart zetten. Ben je van plan een NS Business Card aan te schaffen? Neem dan eerst even contact op met het VCC. Zij kunnen korting voor je bedingen op abonnementen voor de 1e en 2e klas.

Informatie voor tweewielers

Kom je met de motor, scooter of brommer naar Schiphol, wielren je regelmatig van en naar de luchthaven of fiets je graag vanaf het parkeerterrein naar je werkplek? Dan is het goed om te weten dat hier speciale voorzieningen voor zijn, zoals motorstallingen en fietskluizen.

Meer informatie

Neem contact op met het VCC als je meer wilt weten over (openbaar) vervoer op Schiphol of woon-werkverkeer van en naar de luchthaven. Bel 020 653 1264, mail vcc_schiphol@schiphol.nl of ga naar vcc-schiphol.nl.