Uitval is geen optie: Techniek

Techniek vormt de basis van het succes van Schiphol. De processen op de luchthaven moeten altijd doorgaan en dat kan alleen als de techniek ‘state of the art’ is. We investeren dus veel in onze technische middelen. Zo bezitten we een eigen energienetwerk van buitengewone kwaliteit. Daardoor kunnen we in noodgevallen snel ingrijpen. Uitval is op Schiphol gewoon geen optie.

HR werkveld techniek

Van banen tot bagagesystemen

Ook op andere technische gebieden is de luchthaven uniek. Denk aan de landingsbanen, eigen wegen, bagagesystemen, installaties voor brandveiligheid en natuurlijk de terminal zelf. Als technicus bij Schiphol krijg je te maken met een enorm werkveld, dat bijzonder complex en divers is. We verwachten van je dat je voortdurend alert bent en nadenkt over innovatie.

Technisch uitblinken

We verwachten van jou als technicus dat je uitblinkt in je vakgebied en tegelijkertijd nieuwsgierig bent naar andere disciplines. Met relatief weinig mensen hebben we een enorm technisch vakgebied, dus je moet het leuk vinden om met andere specialisten samen te werken. Daarbij staat het belang van de luchthaven, en dus van de passagier, altijd voorop.