Stages & starters: Je carrière vliegend van start

Op Schiphol is altijd ruimte voor talent. Ben je een student op het mbo, hbo of de universiteit en zoek je een stage op de luchthaven? Of heb je interesse in een traineeship? Dan hebben we hier de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Stages

Luchtvaart Community Schiphol is het stagebureau voor Royal Schiphol Group. Op de website vind je een overzicht van de beschikbare stages.

Royal Schiphol Group Traineeship 2019

Heb je nog niet zo lang geleden je master gehaald, maximaal 2 jaar werkervaring en ben je toe aan je volgende uitdaging? Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van een grote internationale luchthaven, terwijl je nog volop ontdekt wat bij je past? Dan is het Royal Schiphol Group Traineeship misschien iets voor jou!

In twee jaar tijd leer je Schiphol door en door kennen via individuele- en groepsopdrachten. Tijdens dit intensieve opleidingstraject is er veel aandacht voor onder andere digitalisering, agile werken, strategieontwikkeling en change management. Ook hebben we veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en sta je in de spotlight bij het senior management.

Je gaat meewerken aan en kennis opdoen over de (digitale) toekomst van Schiphol. Een grote en gegarandeerd leerzame uitdaging. In september 2019 starten we weer met een nieuwe groep enthousiaste trainees. De werving hiervoor start in het voorjaar, dus houd deze website in de gaten.

Startersfuncties

Wil je niet wachten op een nieuw traineeship en ben je geïnteresseerd in een 'gewone' startersfunctie binnen Royal Schiphol Group? Houd dan de vacatures in de gaten of meld je aan voor de e-mailservice. Dan ontvang je automatisch een mail als wij een passende vacature hebben.