Alle kansen benutten: Commercie

Wil je actief meehelpen aan de ontwikkeling van een Airport City? Een luchthaven die haar bezoekers 24 uur per dag gastvrij onthaalt, net als een grote stad? Ben je klantgericht en denk je graag na hoe we het reizigers nog meer naar hun zin kunnen maken? Dan is Schiphol misschien wel jouw volgende logische stap.

HR werkveld commercie

Aanvoelen wat mensen willen

Wij zijn pas tevreden als onze reizigers dat zijn. En zelfs dan proberen we onze dienstverlening nog te verbeteren. Want we willen niet alleen nu, maar ook in de toekomst Europe’s Preferred Airport zijn. Dat betekent dat we van jou verwachten dat je uitermate klantgericht bent. Je voelt goed aan waar passagiers behoefte aan hebben en zoekt altijd manieren om dat uit te voeren.

Commercie is bij Schiphol een breed begrip

Natuurlijk denk je bij commercie meteen aan de winkels op Schiphol Plaza. Maar er is meer. Wat denk je bijvoorbeeld van de parkeerterreinen? En van alle advertenties en promotionele acties op de luchthaven? Schiphol biedt allerlei commerciële kansen. En als je zo’n kans ziet, krijg je volop de gelegenheid die te benutten. We omarmen experimenten en durven visionair te denken om ons commercieel succes te vergroten.

Verrassende loopbaan

Jij verleent altijd topservice, zonder onze commerciële belangen uit het oog te verliezen. Daar stellen we tegenover dat we jou optimaal ondersteunen. Bij Schiphol krijg je intensieve loopbaanbegeleiding en je kunt allerlei trainingen en opleidingen volgen. We denken graag met je mee over je volgende stappen en maken zo een verrassende loopbaan mogelijk.