De Schipholmedewerker: Wat breng je mee?

Dé Schiphol-medewerker bestaat niet. En dat is maar goed ook. Iedereen is uniek en daar zijn we blij mee. Verschillende mensen, verschillende ideeën en verschillende ervaringen vinden we waardevol. Toch hebben Schipholmedewerkers een aantal dingen gemeen. Herken je jezelf hierin?

Actief meedoen

Jij zorgt ervoor dat reizigers en luchtvaartmaatschappijen graag via Schiphol reizen. Omdat wij de beste kwaliteit leveren. Als team én individueel. De ene keer door flexibel te zijn, de andere keer door adequaat te reageren en actie te ondernemen.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Zelfstandigheid is jouw tweede naam. Met Schiphol maak je resultaatafspraken, maar je bepaalt grotendeels zelf hoe je die behaalt. Je toont lef en neemt verantwoordelijkheid voor je prestaties. Ook werk je actief samen met verschillende mensen binnen en buiten Schiphol.

Vriendelijk en gastvrij

Je bent vriendelijk en oprecht, steekt graag je handen uit de mouwen en doet er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken. Doel: Europe's Preferred Airport zijn en blijven dankzij onze uitmuntende service.

Verder kijken dan je neus lang is

Je voelt je thuis in een dynamische omgeving zoals Schiphol. Je schakelt snel als dat nodig is en denkt ook na over de toekomst. Hoe kunnen we dingen nog sneller of beter doen? Je blijft jezelf ontwikkelen. Daardoor haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar lever je ook de beste bijdrage aan Schiphol.