Arbeidsvoorwaarden : Wat krijg je ervoor terug?

Veel geven, maar vooral veel terugkrijgen: daarin geloven we op Schiphol. We bieden een goed salaris en een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden. Lees alle voordelen van werken voor Schiphol.

Ontwikkel jezelf tot ongekende hoogte

Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt en dat ook blijft doen. Kansen genoeg: op Schiphol streven we ernaar dat iedereen elke zeven jaar van functie verandert.

Gezond en leuk werken

Gezondheid en werkplezier vinden we het belangrijkste wat er is. Daarom richten we ons op duurzame inzetbaarheid van medewerkers en denken altijd mee over ontwikkeling, kansen en mogelijkheden.

Baas over eigen loopbaan

Laat je talenten tot hun recht komen. Schiphol biedt een uitgebreid aanbod praktische trainingen, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je jouw horizon wilt verbreden. Je krijgt een vrij (opleidings)budget van 2% van je jaarsalaris.

Eerlijk zullen we alles delen

Omdat jij als werknemer bijdraagt aan onze resultaten, vinden we het niet meer dan logisch om die te delen. Elk jaar ontvang je een percentage van je salaris als extra uitkering, afhankelijk van de resultaten. Dit kan oplopen tot een volle dertiende maand.

Het nieuwe werken

Op Schiphol streven we altijd naar de beste resultaten. Hoe je die behaalt, mag je zelf weten. Een 36-urige werkweek geldt als fulltime dienstverband. Je kunt flexibel plannen en thuiswerken is bijna altijd bespreekbaar.

Volledige vergoeding OV

Je mag je auto gratis parkeren op een van onze personeelsparkeerterreinen. Maar het liefst willen we dat je met het openbaar vervoer komt. Daarom vergoeden wij deze reiskosten voor de volle 100%.

Kijkje buiten de deur

Eens een kijkje nemen in een andere keuken? Dan kun je stagelopen op een andere afdeling. Zelfs ervaring opdoen bij een andere organisatie of een uitzendprogramma voor een periode in het buitenland is bespreekbaar.