Gebruik gerust ons marketingmateriaal: Een kwestie van kiezen en delen

Onze diensten, producten en processen zijn vaak uniek en altijd typisch Schiphol. Wil je ze verkopen, promoten of gewoon zo goed mogelijk uitleggen aan klanten? Zorg dan dat je weet waar je over praat. Daar helpen we je graag bij, met standaardinformatie die je kunt gebruiken waar je wilt.

Informatie voor vertrek

Diensten en processen

Vertel je klanten over een aantal belangrijke diensten en processen op de luchthaven en zorg ervoor dat hun reis via Schiphol zo soepel mogelijk verloopt. Promoot of verkoop je onze parkeerproducten? Vertel klanten dan altijd dat het officiële parkeerplaatsen van Schiphol zijn.

Onze parkeerproducten

Schiphol Smart Parking

Voordelig middellang tot lang parkeren op een onoverdekt terrein of in de garage. De gratis bus brengt je in vijf minuten naar de vertrekhallen.

Schiphol Holiday Valet Parking

Rij de P6-garage binnen en laat een medewerker je auto parkeren op de luchthaven. Vanaf hier loop je in twee minuten naar de vertrekhallen.

Schiphol Terminal Parking

Kort parkeren vlak bij de vertrek- en aankomsthallen? Vanaf garages P1 en P2 wandel je via het overdekte pad in een paar minuten naar je vlucht.

Schiphol Excellence Parking

De beste plekken op de luchthaven. Vanuit deze compacte parkeergarage met extra brede vakken ben je in een paar stappen bij Vertrekhal 3.

Schiphol Valet Parking

Zet je auto bij de speciale ingang tussen Vertrekhal 2 en 3, geef je autosleutels af bij de balie en je bent in een paar stappen bij de vertrekhallen.

Schiphol Privium Parking

Als Privium Plus lid kunt u op allerlei plekken helemaal vooraan parkeren. Dus vlak bij de incheckbalies bij P1 en P2 of de bushalte van P3.

Schiphol Short Stop Parking

Neem je tijd voor een warm onthaal of afscheid op Schiphol. Je hoeft niet te reserveren als je iemand wilt ophalen of wegbrengen, er is altijd plek.

Lees meer over onze parkeerproducten

Inchecken

Reis je alleen met handbagage? Dan kun je veel tijd op de luchthaven besparen door vooraf online in te checken bij je luchtvaartmaatschappij. Je kunt ook altijd op Schiphol inchecken, bij de incheckbalie van je vlucht of een selfservice check-in kiosk. Kijk voor meer informatie op de pagina over inchecken of de site van je luchtvaartmaatschappij.

Bagage

Handbagage hoef je niet in te checken en kun je zelf meenemen het vliegtuig in. Grotere tassen en koffers moet je inchecken als ruimbagage. Dat doe je bij de incheckbalie van je vlucht of een selfservice bagage drop-off. Lees voor meer informatie de bagageregels of de site van je luchtvaartmaatschappij.

Vertrekken vanaf Schiphol

Vul je vluchtnummer of bestemming in op de vertrekpagina, dan krijg je in een paar simpele stappen een compleet overzicht van de gegevens van je vertrekkende vlucht.

Aankomst op Schiphol

Vul je vluchtnummer of de plaats van herkomst in op de aankomstpagina, dan krijg je in een paar simpele stappen een compleet overzicht van de gegevens van je aankomende vlucht.

Reizen voor mindervaliden

Als je een mobiliteits- of functiebeperking hebt en via Schiphol reist, kun je gratis assistentie op de luchthaven aanvragen via je luchtvaartmaatschappij of reisbureau. Lees meer over reizen met een mobiliteitsbeperking.

Gratis Schiphol app

Onze handige Schiphol app vertelt je alles over je vlucht, wijst je de weg op de luchthaven en helpt je een parkeerplaats te regelen.

Aanvullende communicatiemiddelen

Wil je meer weten over onze producten en dienstverlening of je klanten deze extra informatie aanbieden? Bekijk onze brochures en andere communicatiemiddelen.

Plattegronden van Schiphol

Met deze overzichtelijke kaarten vinden je klanten gemakkelijk hun weg op de luchthaven.