Backstage: Achter de schermen op Schiphol

Elk jaar bieden we een select gezelschap reisprofessionals de kans om de luchthaven van een heel andere kant te leren kennen. Tijdens Schiphol Experience gaan er deuren voor je open die voor het grote publiek gesloten blijven. Dat wil je niet missen!

Een dag om nooit te vergeten

We maken er een leuke én leerzame dag van. Na een hartelijk ontvangst op Schiphol Centrum bezoeken we onder andere de hypermoderne bagagekelder, de Privium ClubLounge, het KLM Crewcentre, de brandweer en een hangar van KLM. Daarnaast laten we je de laatste ontwikkelingen in de vertrek- en aankomsthallen zien en maken we een bustour over airside. Zo kun je klanten nog beter inlichten over belangrijke diensten, bijzondere processen en extra service op Schiphol.

Deelname is gratis

We organiseren de compleet verzorgde Schiphol Experience in samenwerking met KLM. Naast alle activiteiten bieden we je een heerlijke lunch en een uitgebreid diner. Alleen je vervoer van en naar Schiphol is voor eigen rekening. De Schiphol Experience is exclusief voor reisprofessionals.

Beperkt aantal plaatsen

Zodra de nieuwe data voor Schiphol Experience bekend zijn, delen we deze met je op deze site en via de nieuwsbrief voor reisprofessionals. Om veiligheidsredenen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Uit alle aanmeldingen kiezen we de deelnemers door middel van loting.