Nieuws: Uitreiking Travel Magazine Awards Antwerpen

Amsterdam Airport Schiphol voelt zich nauw betrokken bij de Belgische reisbranche. Het was voor ons dan ook niet meer dan logisch om een van de Awards bij de jaarlijkse Travel Magazine Awards te sponsoren.

Gepubliceerd op: 21 december 2016

De uitreiking van de Travel Magazine Awards vond plaats op 18 november tijdens een galabijeenkomst in het Hilton Antwerp Hotel. Bijna 700 professionals uit de Belgische en Nederlandse reisbranche woonden het evenement bij. In totaal werden er maar liefst 44 prijzen uitgereikt, in verschillende categorieën.

See Buy Fly vouchers voor iedereen

Behalve de door ons gesponsorde award in de categorie Social Media, hadden we ook voor de overige aanwezigen iets meegenomen; een See Buy Fly voucher. Een mooie aanleiding om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen in de vernieuwde Lounge 2 van onze luchthaven, waar zich behalve de See Buy Fly shops nog vele andere bijzondere winkels bevinden.

Schiphol steeds populairder onder Belgische reizigers

Steeds meer Belgische reizigers weten Amsterdam Airport Schiphol te vinden. Op zich niet zo vreemd, want Schiphol ligt op slechts twee uur rijden van Antwerpen en is ook vanuit België goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Bovendien hebben reizigers de keus uit een netwerk van meer dan 300 rechtstreekse bestemmingen.