Schiphol start samenwerking met Dopper

Deze zomer bundelen Schiphol en Dopper hun krachten om te strijden voor een betere wereld. Want ieder jaar verdwijnt er zo’n 8 miljoen ton plastic afval in onze oceanen. 8 miljoen ton! Dat is even zwaar als 100 Titanics of 2,5 miljoen auto’s. Ieder jaar. Het is tijd om hier samen wat aan te doen!

Om internationaal impact te maken, werken Schiphol en Dopper deze zomer samen. We verwelkomen mensen van over de hele wereld en nodigen iedereen uit om te proosten op één van de beste dorstlessers die er is: Nederlands kraanwater! Het smaakt heerlijk en je vermindert ook nog eens plastic vervuiling!

Ontvang een Dopper op Plaza

Wil jij het waanzinnige water ook onderweg kunnen drinken? Dopper maakt herbruikbare waterflessen. Iedere fles die we verkopen, dringt plastic vervuiling terug en steunt projecten die ervoor zorgen dat mensen die dit het meest nodig hebben, worden voorzien van schoon drinkwater. Om deze reden ontvang je bij Schiphol Plaza gedurende de hele zomer een Dopper waterfles cadeau bij besteding vanaf € 50,- bij de aangesloten winkels. Bekijk snel welke winkels aangesloten zijn en ontdek daarna de aanbiedingen op Plaza in de online Plaza brochure.

De actie geldt van 1 juli t/m 31 augustus 2018. Bekijk hier de voorwaarden van de Dopper actie.

Drink tap water. Save the planet. Smile at strangers.

Deelnemende winkels