Procurement-informatie en carrière-informatie: Werken met en bij ons

Veel bedrijven willen graag met ons werken. En ook krijgen we veel sollicitanten die bij ons willen werken. Wij komen graag met deze potentiële leveranciers en kandidaten in contact. Om dit in goede banen te leiden, hebben we een aantal processen opgesteld. Op deze pagina’s vinden leveranciers en sollicitanten informatie over ons bedrijf en over deze processen.

Wat wij van onze leveranciers vragen

Royal Schiphol Group (en haar Nederlandse, gelieerde vennootschappen) is een speciaal sectorbedrijf. Daarom zijn wij gebonden aan de Aanbestedingswet 2012, bij het inkopen van werken, diensten en leveringen. In de links hieronder vind je informatie over wat wij van onze leveranciers vragen en hoe wij samen kunnen zorgen dat het inkoopproces soepel verloopt. Wij hebben ook een lijst met belangrijke documenten en juridische voorwaarden voor onze leveranciers samengesteld.

Als je carrière wilt maken bij ons

Kom aan boord bij Royal Schiphol Group en maak een vliegende start in (het vervolg van) je carrière. Op welk vakgebied dan ook. Maar let op: je carrière kan minder voorspelbaar lopen dan ergens anders. We hebben een grote diversiteit aan activiteiten die in verschillende bedrijfsonderdelen zijn ondergebracht. Verder hebben we binnen ons bedrijf te maken met complexe onderwerpen en verschillende interne en externe partijen, inclusief de overheid.

In een organisatie waar veel professionals intensief met elkaar samenwerken en processen door alle vakgebieden heen lopen, zijn verrassende stappen in je carrière eerder regel dan uitzondering.