Speciale plekken voor autodelers

Voor autodelers houden we graag ruimte vrij. Want autodelers zijn bewuste rijders. Ze maken minder kilometers en zorgen dus ook voor minder uitstoot. Daarom heeft Schiphol speciale parkeerplaatsen voor deelauto’s. Je vindt de 10 plaatsen van Sixt Share en 16 plaatsen van Car2Go/ShareNow dichtbij de terminal.

Hoe reserveer je een deelauto?

Je reserveert een deelauto bij Sixt Share en Car2Go/ShareNow via hun speciale app. Met Sixt Share kun je van en naar de airport rijden vanuit en naar de servicegebieden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Je kunt de auto's ook achterlaten bij Sixt Share vestigingen in steden als Utrecht, Eindhoven en Groningen. Car2Go/ShareNow is beschikbaar voor autoritten tussen de airport en Amsterdam.

Hier zijn de gereserveerde plekken

Je vindt de speciale parkeerplaatsen voor de deelauto’s in de openbare parkeergarage van het World Trade Center. Ze zijn op verdieping -2 in de WTC-parkeergarage. Vanaf hier loop je in vijf minuten naar de terminal. Bij de speciale parkeerplaatsen hebben we 8 laadpalen neergezet. Dan kan jij de auto makkelijk weer opladen als dat nodig is.