Privium voor American Express leden : Extra snel en comfortabel via Schiphol

AMEX Platinum Card gebruikers kunnen nu extra snel en comfortabel via Schiphol reizen. De kaart biedt standaard al een pakket aan services, maar is nu uitgebreid met Privium Plus. Zonder extra kosten voor de kaarthouder.

Uit onderzoeken van American Express blijkt dat de zakelijke reiziger op zoek is naar comfortabele reiservaringen waarin hij zelf zijn keuzes kan bepalen. “Met een steeds meer afnemende grens tussen werk en vrije tijd is snel en comfortabel reizen de standaard. De uitbreiding met het Privium Plus lidmaatschap zorgt ervoor dat de frequent flyer kan genieten van nog meer gemak voor en tijdens de reis. Hiermee willen we onze kaarthouders de best mogelijke reiservaring bieden”, aldus Robert-Jan Meijers, directeur Marketing, Business Development & Partnerships bij American Express.

Een Privium Plus lidmaatschap heeft vele voordelen. Denk hierbij aan een snellere security- en grenspassage met irisscan, gebruik van Privium parkeerlocaties en toegang tot onze exclusieve ClubLounges. Kijk op schiphol.nl/privium voor meer informatie over Privium.