Mmmmmmassage: Massage-O-Matic

Afgelopen donderdag nam de 500.000ste reiziger plaats in de Massage-O-Matic. In deze computergestuurde shiatsu massagestoel met ontspannende beelden en muziek kun je je voor een paar euro vijf minuten laten masseren. Jessica van der Torre werd opgewacht met een grote bos bloemen en een bon voor gratis massages.

“Dit is een fantastische mijlpaal. Ik had nooit kunnen bedenken dat Massage-O-Matic zou uitgroeien tot zo’n groot succes. Wat in maart 2010 bescheiden begon met een massagestoel in lounge 2 en op de E pier, is inmiddels uitgegroeid tot een service waarmee we jaarlijks de spieren van meer dan een half miljoen mensen losmaken”, aldus eigenaar en initiatiefnemer Michiel Versprille. Ook hij werd in het zonnetje gezet. Michiel ontving een miniatuur 3D massagestoel als dank voor dit mooie succes.

Alles werd getest

“Met de eerste stoelen werd alles getest; prijsstelling, tijdsduur en de locatie. Al snel bleken we in een belangrijke behoefte van de reiziger te voorzien en werd het aantal stoelen uitgebreid. Ook veranderde het design van de stoel en werd deze optimaal afgestemd op de omgeving van de luchthaven. Inmiddels vind je met 47 Massage-O-Matics verspreid over landside en airside altijd wel een stoel in de buurt.”