Nieuws: Nieuwe Privium Lounge opent achter securitycontrole voor Schengenreizigers

Schiphol opent de deuren van haar nieuwe Privium ExpressLounge. De nieuwe Lounge is gevestigd na security op de tweede verdieping van Lounge 1, aan het begin van de D-pier en is bestemd voor Schengenreizigers. De Lounge is daarmee een aanvulling op de al bestaande ClubLounge in Vertrek 1.

Gepubliceerd op: 3 september 2020

“We zien dat onze Privium leden sterk behoefte hebben aan een Lounge in het Schengengebied achter de securitycontrole. Een lounge die zich dichtbij de gates bevindt en waar je in alle rust comfortabel en ongestoord kunt werken of ontspannen. We zijn trots dat we de reis van onze Privium passagier met een verblijf in deze nieuwe lounge kunnen verrijken”, zegt Franc Vink, Manager Premium Services bij Amsterdam Airport Schiphol.

Schiphol verwacht dat reizigers juist in deze tijden meer gebruik zullen maken van persoonlijke services als Privium, omdat het hen in staat stelt nog efficiënter en met extra comfort via de luchthaven te reizen. Leden hebben met de persoonlijke service een snelle security- en grenspassage en toegang tot de exclusieve Lounges. De nieuwe Lounge is dagelijks, tijdens de piekuren, geopend: van 06.30 uur tot 13.00 uur.