Nieuws: Café Flor; eerste full service restaurant op Schiphol pier

Ben je op zoek naar een nieuwe ‘feel good’ plek om te genieten van lekker en gezond eten en bij te praten met je vrienden? Ga dan naar het nieuwe kleurrijke Café Flor op de D-Pier van Schiphol.

Gepubliceerd op: 17 december 2019

Café Flor is de plek waar je met vrienden en collega’s kunt bijpraten, relaxen en genieten van heerlijke gezonde en verse maaltijden. Gelegen in het hart van de D-pier, biedt dit full service concept een sfeervolle groene huiskamer. Een oase van rust op weg naar je volgende bestemming. De echte heroes op de menukaart zijn de avocado-fries en koffie met latte art.

In dit full service restaurant kun je terecht voor een veelzijdig assortiment met een heerlijk ontbijt (toast met avocado, eggs benedict en nog veel meer), gezonde salades, broodjes, gebakjes en natuurlijk smakelijke tussendoortjes. Bovendien biedt Café Flor een uitgebreide selectie van dranken, te combineren met lekkere niet-alledaagse snacks – probeer maar eens de avocadofrietjes! Voordat je gaat boarden is Café Flor de perfecte plek om te genieten van je favoriete Illy-koffie, versgeperste sap of - als je op zoek bent naar iets met een beetje meer body - de signature gin-tonic.

Wil je jouw muzikale kwaliteiten laten horen? De publieke piano van Café Flor wacht op je! Of je nu een virtuoos of een beginnend pianist bent, voel je vrij om een kleine voorstelling te geven voor medereizigers.

“Café Flor is een sfeervol, groen restaurant op Schiphol vol met bloemen en planten waar je aan de drukte kunt ontsnappen. In dit nieuwe full-service restaurant kun je jezelf trakteren op iets gezonds, maar je kunt jezelf ook verwennen met iets lekkers waarvan je van jezelf zo af en toe mag genieten”, aldus Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol. "We kijken er naar uit om onze gasten te verwelkomen in dit mooie, kleurrijke restaurant."

“Passagiers brengen betrekkelijk veel tijd door op onze pieren. Met dit full-service concept in het hart van de D-pier bieden we een verbeterde service en ervaring onderweg naar de gates. Café Flor is een aangename tussenstop met een huiselijke sfeer. Met de verse en gezonde gerechten, die aan tafel worden geserveerd, bedienen we onze passagiers met maaltijden van hoogwaardige kwaliteit” zegt Irene Muysson, Head of Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol. ”Bij de ontwikkeling hebben we nauw samengewerkt met onze langdurige partner HMSHost en we zijn trots op het feit dat merken als The Avocado Show en Illy onderdeel uitmaken van dit nieuwe concept.”