De 6 beste ontmoetingsplekken op Schiphol: Wist je dat...

De hectiek en dynamiek op Schiphol maken onze luchthaven een gewilde plek om zaken te doen. Maar waar ontmoet je elkaar in alle rust voor een kop koffie, werklunch of een vergadering? In het Schiphol Central Business District vind je een paar aantrekkelijke ontmoetingsplekken.

1. The Base - Informeel vergaderen en borrelen

Vergaderen, even bijpraten of loungen in een open, informele en internationale sfeer: The Base biedt prima mogelijkheden. Comfortabele flexwerkplekken vind je in het Atrium of bij Starbucks - met gratis wifi uiteraard. Iets lekkers haal je snel in selfservice restaurant The Market. En voor een formelere lunch of borrel kun je goed terecht bij het stijlvolle café-restaurant ViVa.

The Base
Evert van de Beekstraat 105
Schiphol

CitizenM-hotel-op-Schiphol-Airport

2. citizenM - Zakelijk ontmoeten in comfort en design

In dit moderne design hotel op de luchthaven kun je meer dan alleen comfortabel overnachten. Hotel citizenM is ook een inspirerende omgeving voor al je internationale, zakelijke en informele ontmoetingen. De open vergader- en werkplekken spreken tot de verbeelding door de mix van meubels van het Zwitserse Vitra en Amsterdamse designparels.

citizenM
Jan Plezierweg 2
Schiphol

3. WTC Schiphol Airport - Internationaal zakendoen in een dynamische omgeving

Internationale deals bespreek je het beste in de dynamische omgeving van WTC Schiphol Airport met zijn in Dutch design vormgegeven kantoor- en vergaderruimten. Of spreek af in de stijlvolle Fortune Bar of in een van de hotspots voor een meer informele invulling van je bespreking. Het WTC is uitstekend bereikbaar per auto en heeft een directe, overdekte verbinding met de terminal voor voetgangers.

WTC Schiphol Airport
Schiphol Boulevard 105
Schiphol

Hilton-hotel-op-Schiphol-Airport

4. Hilton Schiphol Hotel - Stijlvol vergaderen voor de moderne zakenreiziger

Ontvang je internationale gasten in een ambiance die state of the art is en tegelijkertijd praktisch. Wil je indruk maken op je zakenrelaties? Leid ze dan door het 42 meter hoge atrium van het Hilton naar de executive lounge op de negende verdieping die uitzicht heeft over de landingsbanen. Je rustig voorbereiden op je afspraak doe je in een van de comfortabele lounge- of werkplekken. Of ga stijlvol lunchen of dineren in het Bowery restaurant. Wist je trouwens dat het Hilton de European Hotel Design Award heeft gewonnen voor het beste nieuwbouwhotel van 2016?

Hilton Schiphol Hotel
Schiphol Boulevard 701
Schiphol

Sheraton-hotel-op-Schiphol-Airport

5. Sheraton Amsterdam Airport Hotel - Rustig afspreken, 2 minuten vanaf de terminal

Heeft je zakenpartner maar kort tijd voor haar vlucht? In het Sheraton Amsterdam Airport Hotel ontmoeten jullie elkaar ontspannen. Op maar 2 minuten loopafstand van de terminal, spreek je af in de rustige, zakelijke omgeving van het conference center. Een ontspannen gesprek onder het genot van een drankje voer je in de gezellige cocktailbar The Gate of tijdens een diner in restaurant Stripes.

Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Schiphol Boulevard 101
Schiphol

The Cabin-pop-up-space-op-Schiphol-Airport

6. The Cabin - Verrassende pop-up ontmoetingen

Verras je gesprekspartner met een ontmoeting in pop-up ontmoetingsplek The Cabin. Een kleine ruimte die van tijd tot tijd een nieuwe bestemming heeft. Wellicht dat je afspreekt in een pop-up bar of restaurant. Maar het kan ook zijn dat je je gast ontvangt bij de kapper of een food truck. Het eigenzinnige karakter van The Cabin levert je in ieder geval gesprekstof op.

The Cabin
Evert van de Beekstraat 197
Schiphol