Aanbod: Aanbod in vogelvlucht

Schiphol Real Estate biedt kantoor- en bedrijfslocaties in alle soorten en maten: van flexibele werkplekken tot internationale toplocaties als het WTC Schiphol Airport. Wil je een kantoor- of bedrijfsruimte huren? Hieronder vind je alle gebieden en gebouwen terug en kun je bekijken welke kantoor- of bedrijfsruimte bij jou past.

Wil je liever gelijk contact met ons opnemen?

Neem contact op

Overzicht objecten

real_esate.properties.nothing-found

Schiphol Central Business District (Centrum)

Als je kantoorruimte huurt in het Central Business District (CBD) in het dynamische hart van Schiphol, werken jij en je collega’s op loopafstand van de vertrek- en aankomsthallen, het NS-station en de vele faciliteiten in en rond winkelcentrum Schiphol Plaza. In Schiphol CBD zijn verschillende hoogwaardige kantoorverzamelgebouwen gevestigd, zoals het WTC, Schiphol Airport, Avioport, The Base en The Outlook. In deze gebouwen vind je huurders zoals Microsoft, Samsung en Wereldhave. De bereikbaarheid is uitstekend met de auto, openbaar vervoer en het vliegtuig!

Schiphol-Oost

Ondernemers met groei en innovatie in hun DNA vestigen hun bedrijf op Schiphol-Oost. Gelegen aan het platform, met uitzicht op de vliegtuigen en skyline van Schiphol. Een dynamische plek die direct in verbinding staat met Amsterdam via het Amsterdamse Bos en de ring A10 (5 minuten). Daarnaast gaan er verschillende buslijnen naar Schiphol Plaza (10 minuten), met het NS-station en de vertrek- en aankomsthallen. De moderne kantoorgebouwen Caravelle, Tristar, General Aviation Terminal en Constellation huisvesten grote en kleine huurders zoals Perfetti van Melle, KLM, Nest werkplekken en XXS.

Schiphol-Zuid

Schiphol-Zuid is onderdeel van Schiphol Cargo World: de plek waar de logistieke wereld samenkomt. In Cargo World wordt jaarlijks 1,7 miljoen ton luchtvracht afgehandeld. Huur je bedrijfsruimte aan de eerste linie, dan zit je direct aan het platform naast de Kaagbaan. Perfect om vliegtuigen te laden en lossen. Schiphol-Zuid is voor vrachtwagenchauffeurs makkelijk te bereiken en ligt pal naast de A4.

Schiphol-Zuidoost

Ook Schiphol-Zuidoost is onderdeel van Schiphol Cargo World. De kwalitatieve logistieke ruimten met kantoren voorzien in elke logistieke behoefte. Het vrachtgebied heeft twee afgesloten parkeerterreinen met speciale voorzieningen voor vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast staat het gebied in directe verbinding met de provinciale weg N201 en daardoor met de snelwegen A4 en A9.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Wij helpen je graag.