Nieuws: Welkom Viggo in The Base A

Multi tenant gebouw The Base, in het hart van Central Business District op Schiphol, heeft een nieuwe huurder: Viggo. Sinds 1 april is Viggo hier gevestigd in een kantoor in The Base A. Viggo biedt totaaloplossingen in vluchtafhandeling. Ze zit met haar kantoor heel praktisch op slechts een paar minuten loopafstand van de terminal.

Gepubliceerd op: 22 april 2021

The Base

The Base bestaat uit vier kantoortorens die onderling met elkaar verbonden zijn middels een centrale passage en prachtig atrium. Organisaties met een kantoor op deze locatie profiteren naast de centrale ligging ook van een breed aanbod van faciliteiten in The Base. Zo zijn er in het atrium volop plekken om te flexwerken en te ontmoeten. Ook is er een sportschool, een kinderdagverblijf, een break out room en diverse eet- en drinkgelegenheden zoals Starbucks, AH to go en een dagverse ‘markt’ voor lunchgerechten.

Schiphol is een unieke vestigingslocatie waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Wil je hier meer over weten, dan kun je contact opnemen met Leasing managers Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) of Diederik Nijhuis (06-20 46 65 91). Of je kunt je oriënteren op de website.