Nieuws: Volop keuze: STACH, Viva, Fortune bar & The Market

Het zakencentrum ‘Schiphol Central Business District’ biedt in en rondom haar kantoorgebouwen volop faciliteiten. Als je hier werkt in de kantoren van bijvoorbeeld het WTC Schiphol Airport of The Base, dan kun je terecht bij diverse eet- en drinkgelegenheden. Voor een vers kop koffie, een broodje, een uitgebreide lunch of een feestelijke borrel. En een hapje eten na kantooruren kan hier uiteraard ook. Er is keuze genoeg.

Gepubliceerd op: 18 maart 2022

STACH

Wie kent convenience store STACH nog niet? In het WTC op Schiphol haal je hier elke dag gezonde ontbijtjes uit eigen keuken, van gluten- en lactose vrije granola’s met fruit tot verse crispy croissants. In de middag kun je kiezen uit overheerlijke broodjes of kies je voor een salade of groentenwrap. Altijd To Go, dat is handig.

Fortune Bar

Ga je liever even zitten met je collega of klant? Vlei dan neer bij de Fortune Bar, ook in WTC Schiphol Airport. Deze design omgeving past bij zakelijke ontmoetingen. En alle drankjes en hapjes zijn hier goed te versmaden.

Viva

Dit is zo’n plek waar je de hele dag kunt vertoeven. Je loopt er bij aankomst op kantoor even langs voor een kop koffie en verse versnapering. En rond het middaguur plof je hier neer en wordt je bediend met een lekkere lunch. Of kom na werktijd terug met een groep collega’s bijvoorbeeld om de dag gezellig af te sluiten of iets te vieren met een feestelijke borrel.

sre thebase overzicht

The Market

Een food market midden in het atrium van The Base waar je tijdens de lunch je hart op kunt halen bij de gerechten die hier te koop zijn. Een smaakvolle salade, bijzondere broodjes, verse soepen en nog veel meer. Je geniet van deze lunch in het met licht overgoten atrium van The Base, op het buitenterras als het weer lekker genoeg is of op je eigen werkplek, dat kan natuurlijk ook.

Juliet’s Kitchen

Een bedrijfsrestaurant met uitgebreide nationale en internationale gerechten: Juliet’s Kitchen. Voor iedereen die in WTC werkt of op bezoek komt. Elke dag staan er verrassende gerechten voor je klaar.

Hilton Axis Lobby & Cocktail Bar

Verras jezelf en je gasten met een drankje of diner in de bijzondere ambiance van het Hilton hotel op Schiphol. De Axis Lobby & Cocktail Bar bevindt zich in het 42-meter hoge atrium, het hart van het hotel met een unieke atmosfeer.

En er is nog veel meer

Er is ook nog een Starbucks in The Base, een restaurant in het Sheraton hotel – gelegen naast het WTC op Schiphol – en alle keuzemogelijkheden op Schiphol Plaza: van Albert Heijn, La Place, tot Rembrandt café. En nog veel meer.