Nieuws: The Square

The Square: het nieuwe publieksplein van Schiphol CBD

In juli 2017 is de opening van het nieuwe publieksplein op Schiphol CBD. De naam is middels een prijsvraag onder de Schiphol SPOT community-leden gekozen: The Square.

Gepubliceerd op: 25 april 2017

De winnende community-leden ontvangen binnenkort een uitnodiging om samen met 5 collega’s te genieten van een heerlijke foodtruck-lunch tijdens de opening van het plein. De naam is niet zonder reden gekozen: het plein zal het Hilton verbinden met The Base en is de laatste schakel tussen de Airport terminal en The Base. Het ontwerp, gebaseerd op een amfitheater, bevat veel groen en fraaie lichtelementen. Een aanwinst voor Schiphol en iedereen die hier werkzaam is. Ontspanning, ontmoeting en beleving: dat is waar The Square voor staat.

Wat kun je verwachten van The Square?

De aanleg van het plein is afgelopen maand gestart en de eerste contouren zijn al zichtbaar. Binnenkort kun je samen met je collega’s genieten van een lekkere lunch bij één van de foodtrucks te midden van de groene omgeving. Daarnaast is The Square, door haar centrale ligging, een ideale ontmoetingsplek.

Verbindende schakel op Schiphol

Met de bouw van het nieuwe plein en de komst van de The Base D, is het gebied volop in ontwikkeling. The Square is de verbindende schakel tussen de Airport terminal, het WTC, The Base, Avioport, The Outlook en het Schiphol hoofdgebouw.
TheSquare Top-View

The Square open in juli 2017

Naar verwachting is het plein in juli 2017 gereed. Er zal een officiële opening komen waarvoor alle bewoners van Schiphol van harte zijn uitgenodigd. Zodra de datum bekend is, wordt deze gecommuniceerd via de SPOT Community, het platform van en voor alle mensen die werkzaam zijn binnen het Schipholgebied.

Zie jij mogelijkheden op The Square?

Wil je iets organiseren op het plein? Dat kan! Een bootcamp, yoga-sessie, lezing of een boekenmarkt, The Square biedt volop mogelijkheden. Ga naar www.spotschiphol.nl en meld je activiteit aan.