Nieuws: The Base: Ontspanning voor lichaam en geest

In The Base vind je veel mogelijkheden om te ontsnappen uit het hectische zakenbestaan. Zo heeft The Base Library een keur aan (digitale) boeken om de geest te verrijken. Je kunt bovendien boeken, CD’s en DVD’s aanvragen uit de Bibliotheek Haarlemmermeer. Meer van de lichamelijke inspanning? Bezoek dan Health Club The Base.

Gepubliceerd op: 1 maart 2018

Verrijk je geest in The Base Library

Wil je even lekker wegdromen tussen de (digitale) boeken? Stap dan binnen in The Base Library op Schiphol. Boeken, kranten, tijdschriften… Je kunt alles meteen lezen. En zonder lidmaatschap. Met een bibliotheeklidmaatschap van de Bibliotheek Haarlemmermeer is het bovendien mogelijk om boeken, DVD’s en CD’s aan te vragen via de website www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl. Deze worden dan voor jou klaargelegd bij The Base Library. Handig! Lees hier voor meer informatie.

Health Club The Base: altijd in beweging

Ontspanning door inspanning. Dat kan in Health Club The Base. Dat er veel behoefte is aan een goede sportschool op Schiphol bleek direct na de opening op 16 juni. Het was meteen een drukte van belang. Logisch ook, want naast uitstekende faciliteiten en een mooie inrichting, staan de experts van de sportschool altijd klaar om je te helpen. Bij Health Club The Base kun je terecht voor groepslessen, yoga, personal training, fitness, individuele trainingskaarten op maat, bedrijfsvitaliteitsprogramma’s en voor fysiotherapie.

Kom eens langs om te kijken of vraag meteen een proefles aan! We heten je van harte welkom. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/healthclubthebase