Nieuws: The Base A op Schiphol heeft een duurzame upgrade gekregen

Met duurzame LED verlichting in de nieuwe plafonds en de toepassing van laagtemperatuur-inductie-units is het afgelopen jaar hard gewerkt aan de verduurzaming van de A-toren van kantorencomplex The Base. Deze upgrade omvatte ook een volledige renovatie van de algemene ruimten zoals lifthallen, trappenhuizen, pantry’s, toiletgroepen en gangzones.

Gepubliceerd op: 13 januari 2022

Flinke duurzaamheidsslag

In 2014 is het kantorencomplex The Base herontwikkeld en uitgebreid. De torens B en C zijn toen voorzien van een upgrade. Nu was toren A aan de beurt. Tegelijkertijd met alle andere duurzame aanpassingen is The Base A nu net als de torens B, C en D aangesloten op de Centrale WKO installatie. Door de upgrade zijn alle torens voorzien van een energielabel A+ en is het (aard)gasverbruik door koppeling op de C-WKO met circa 85% afgenomen. Er is een flinke duurzaamheidsslag gemaakt.

Toren D is het nieuwste kantoorgebouw en in 2019 toegevoegd aan het kantorencomplex The Base. Dit gebouw is duurzaam (o.a. gasloos) en voorzien van Smart Technology. Alle gebouwen zijn met elkaar verbonden door een corridor die – net als het atrium – aanvullende voorzieningen biedt voor de kantoorgebruikers in The Base.

thebase binnen

Kantooraanbod in The Base

Momenteel kan er nog ca. 50 m2 tot 3.000 m2 kantooroppervlakte in The Base A gehuurd worden door bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe kantoorlocatie. Er zijn units van verschillende afmetingen beschikbaar. Kijk op Schiphol Real Estate | Aanbod | The Base voor meer informatie over deze werkomgeving en het kantooraanbod. Direct contact is ook mogelijk via Leasing manager Charlotte Roxs op telefoonnummer 06-20 74 90 32.