Nieuws: Start de zomer met Spot Schiphol

Heerlijk lunchen bij een foodtruck, fit worden tijdens een bootcampsessie en een wandeling maken langs street art van verschillende kunstenaars. Gedurende de zomer is er genoeg te beleven voor leden van de Spot Schiphol Community. In de tussentijd wordt hard gewerkt aan het programma voor na de zomer. Hierbij alvast een voorproefje.

Gepubliceerd op: 17 juli 2018

Wat kun je nog verwachten?

Misschien heb je al wat voorbij zien komen op Schiphol Central Business District of op Schiphol Oost. Daar vind je namelijk sinds 19 juni street art aan van kunstenares BTOY (Andrea Michaelsson). Andrea maakt prachtige kunstwerken die veelal bekend staan om de details die zij weet vast te leggen. Veel van haar werken laten de kracht van de vrouw zien. Speciaal voor Schiphol heeft BTOY tien street art werken gemaakt. Het gaat om portretten van iconische beroemdheden denk aan: Amy Winehouse, David Bowie en Stephan Hawking. Ga op zoek naar de werken en laat je erdoor inspireren.

De hele zomer lang kun je op dinsdag, woensdag én donderdag genieten van je middagbreak bij één van onze foodtrucks. Bij The Base (Schiphol CBD) en Gebouw 144 (Schiphol Oost), kun je op dinsdag en donderdag genieten van de meest heerlijke gerechten. Bij WTC Schiphol Airport (Schiphol CBD) rijden de foodtrucks op woensdag voor.

Al dat heerlijke eten, kun je er vervolgens op woensdag- en donderdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur aftrainen tijdens onze wekelijkse bootcampsessies op The Square voor The Base en in Schiphol Oost.

Vanaf september….

Naast de inmiddels bekende pop-up shops en gratis workshops die door Spot worden georganiseerd, staat in de maand september een “Spot Burendag” op de planning: een gezellig foodtruckevenement op The Square die bedrijven en medewerkers uit het gebied de kans geeft elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

In november organiseert Spot Schiphol voor de vijfde keer een TEDxAmsterdam side event in het atrium van The Base. Meer dan 250 Schipholwerkers kwamen af op de laatste editie, zal de gastenlijst van dit jaar dit getal overtreffen?

Dit klinkt heel ver weg maar we zijn de kerstballen al aan het afstoffen. In december zal het jaar feestelijk worden afgesloten met een kerstontbijt voor iedereen die in dit gebied werkzaam is. Een mooie afsluiter van een jaar waarin de Spot Schiphol Community wederom is gegroeid.

Blijf op de hoogte van alle activiteiten via www.spotschiphol.nl. Nog geen lid meld je dan snel kostenloos aan.

Agenda

Bootcamp sessions op Schiphol CBD en Schiphol Oost – 18 april t/m 25 juli
Foodtruck programma – 1 mei t/m 27 september
GINius Afterwork – 27 september van 17.00 tot 21.00 uur