Nieuws: SADC blijft op Schiphol en verhuist naar 662 m2 in The Base

Schiphol Area Development Company N.V. (SADC) is al op Schiphol gevestigd sinds 2012 in kantoorgebouw The Outlook. Er was geen reden om Schiphol te verlaten, wel is er gekeken naar een passende plek die aansluit op de huidige huisvestingsstrategie. De sfeer en faciliteiten in The Base sluiten perfect aan bij hun wensen. Daarom heeft SADC begin augustus de huurovereenkomst getekend en zullen ze in oktober naar een kantoor van circa 662 m2 v.v.o in The Base verhuisd zijn.

Gepubliceerd op: 18 augustus 2022

Gebiedsontwikkelaar SADC ontwikkelt toekomstbestendige, goed bereikbare, (inter)nationaal concurrerende business parks in de Amsterdam Airport Regio, die ook bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Een van de business parks is Schiphol Trade Park dat de ambitie heeft het meest innovatieve en duurzame business park van Europa te zijn.

Dé perfecte basis voor success

The Base is een kantoorverzamelgebouw dat bestaat uit vier gebouwen, waarin ongeveer 70 huurders gevestigd zijn. In de plint van deze gebouwen zitten diverse faciliteiten zoals Health Club The Base, Starbucks, Viva bar, Albert Heijn to go en de lunchgelegenheid The Market. Maar ook een play room en Regus vergaderfaciliteiten. Ieder bedrijf profiteert van de vele extra’s die haar business en collega’s ondersteunen. Met een kantoor in The Base ben je uitstekend bereikbaar, met de auto, de bus, de trein én het vliegtuig.