Nieuws: Verhuur The Base D van start

Onlangs is de verhuur van The Base D gestart: een nieuwe toren verbonden met The Base op Schiphol CBD. De vraag naar kantoorruimte in het huidige complex is groot. Daarom is besloten om het huidige pand uit te breiden.

Gepubliceerd op: 26 april 2017

Na een periode van intensieve voorbereiding zullen de eerste bouwactiviteiten na de zomer zichtbaar zijn. The Base D wordt een bijzonder kantoorgebouw op één van de meest aansprekende locaties van Nederland.

Een oppervlakte van 6500 vierkante meter

The Base D zal bestaan uit 4 verdiepingen van elk ongeveer 1.075 vierkante meter verhuurbaar vloeroppervlak. De begane grond van circa 1.445 vierkante meter beschikt over een ruime representatieve entree, een food & coffee corner en flexibel te huren ruimtes. Daarnaast komen er ongeveer 111 parkeerplekken in de ondergrondse parkeergarage.

The Base D krijgt een moderne uitstraling met veel gebruik van glas. Er komen balkons op de verdiepingen, waardoor extra buitenruimte ontstaat. Het gebied rondom het gebouw zal parkachtig ingericht worden, waardoor buiten lunchen en werken tot de mogelijkheden behoort.

Neem alvast een kijkje in The Base D

De oplevering van The Base D staat gepland in het eerste kwartaal van 2019. Om je een goede indruk van het nieuwe kantoorpand te geven is een animatiefilm ontwikkeld. In deze film zie je precies hoe The Base D eruit komt te zien.