Nieuws: Nieuwe huurcontracten voor 1.400 m2 kantooroppervlakte in The Base

In multi tenant gebouw The Base op Schiphol Central Business District (CBD) hebben de afgelopen maanden diverse transacties plaatsgevonden voor circa 1.400 m2 kantooroppervlakte. De nieuwe huurders zijn Control Risks Benelux B.V. en schoonmaakbedrijf Asito. Zij huren in totaal 412 m2 v.v.o kantooroppervlakte. Met huidige huurders Oxford Global Resources, Kales Group en Schiphol Connect zijn de contracten verlengd voor ongeveer 975 m2.

Deze vijf huurders zijn gevestigd in de internationale werkomgeving: Schiphol Central Business District.

Gepubliceerd op: 29 november 2021

The Base, basis voor jouw succes

Central Business District is het zakelijke middelpunt van Schiphol. Een A-locatie aan de A4 waar organisaties gevestigd zijn vlakbij de airport terminal. Alles is binnen handbereik: de vertrek- en aankomsthallen, het NS-station, de busterminal en het winkelcentrum Schiphol Plaza.

The Base is centraal gelegen in Schiphol CBD en bestaat uit vier gebouwdelen: The Base A, B, C en D. De faciliteiten in de corridor van The Base en het aanvullende aanbod in de naastgelegen gebouwen maken van The Base een hele prettige locatie om te werken én te ontmoeten.

Over Schiphol Commercial | Real Estate

Het bedrijfsonderdeel Real Estate van Schiphol Commercial creëert een zakelijke internationale toplocatie, waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Als proactieve gebiedsregisseur onderscheidt Schiphol Commercial zich, omdat ze op maat gesneden, duurzame huisvesting biedt en tevens het openbaar gebied rondom het vastgoed zelf inricht. Verduurzaming van de vastgoedportefeuille en aandacht voor het welzijn van de huurders is daarbij een voortdurend proces. Zo creëert ze op Schiphol werkomgevingen die faciliteren, inspireren en verrassen. Meer informatie: www.schiphol.nl/realestate