Nieuws: Nieuwe huisvestigingsdeal op business park WTC Malpensa Airport

In een van de logistieke gebouwen op het business park van WTC Malpensa Airport is sinds begin dit jaar de Canadese multinational Canadian Aviation Electronics (CAE) gevestigd. Zij huren ruim 4.000 m². CAE is marktleider in simulatie technologie en opleidingen voor de burgerluchtvaart, defensie, veiligheid en gezondheidszorg. Ze verzorgen het trainingscentrum voor EasyJet. Daarom is gekozen voor World Trade Center Malpensa Airport, gelegen vlakbij de luchthaven en Milaan.

Gepubliceerd op: 14 maart 2019

In 2018 hebben nieuwe huurders Kuehne + Nagel, Mas Logistics, Gate Gourmet, Arteria and Vip.com zich hier ook al gevestigd in de logistieke gebouwen. En in de kantoorgebouwen, tevens onderdeel van WTC Malpensa Airport, zijn sinds enkele maanden de volgende nieuwe huurders gevestigd: Fives Intralogistics, DHL Express, Intertransport en Gast Spedizioni.

Alle huurders maken dankbaar gebruik van het voorzieningenniveau van WTC Malpensa Airport business park, waaronder een eenzelfbedieningsrestaurant voor de lunch, een high-end gym, stomerij service, een bibilotheek, een gameroom en groene zones in het openbaar gebied.

WTC Malpensa Airport is in eigendom van Schiphol Real Estate (SRE), die zich bezig houdt met het ontwikkelen van, het beleggen in, het beheer van en de exploitatie van commercieel vastgoed op en om luchthavens, waaronder WTC Malpensa Airport.