Nieuws: Naar kantoor met de auto, het openbaar vervoer óf op de fiets

Businesspark Schiphol AirportCity is (inter)nationaal het best bereikbaar

Wil je je bedrijf op een nieuwe locatie vestigen? Dan moet die nieuwe locatie niet alleen perfect bereikbaar zijn voor je werknemers, maar ook voor je leveranciers, partners én zakenrelaties, welk vervoersmiddel zij ook kiezen. En met de huidige trend van hybride werken heeft bereikbaarheid een nog hogere prioriteit gekregen bij het zoeken naar de ideale werkplek.

Gepubliceerd op: 14 februari 2022

Perfect bereikbaar en toekomstbestendig

Schiphol AirportCity is voor veel bedrijven niet voor niets de aantrekkelijkste locatie om zich te vestigen. De kantoren op de businessparken zijn uitstekend bereikbaar met de auto, de bus, het vliegtuig én de trein. En als de slimme fietssnelweg straks is aangelegd, zelfs met de fiets. Deze snelweg is speciaal ontworpen om vanuit de regio Amsterdam, Haarlem en omstreken snel en veilig met je e-bike van en naar Schiphol te reizen. Verder breidt de luchthaven het aantal EV-laadpalen de komende tijd uit naar zo’n vijf- tot tienduizend. Hierdoor is er altijd genoeg parkeerruimte bij de kantoren voor elektrische auto’s, die net als de e-bike een hoge vlucht nemen.

Gelukkige werknemers

Nu we werken op kantoor steeds meer combineren met thuiswerken, kiezen bedrijven steeds vaker voor een goed bereikbaar satelliet- of deelkantoor. Recent onderzoek uitgevoerd door Schiphol Commercial Real Estate bevestigt dat bereikbaarheid zelfs het belangrijkste selectiecriterium is in de zoektocht naar een nieuwe locatie. De bereikbaarheid van de werkplek draagt ook nog eens bij aan het werkgeluk en een goede balans tussen werk en privé: werknemers vinden het van groot belang om efficiënt te werken en te ontmoeten.

Op zoek naar een locatie om te werken en ontmoeten?

De businessparken op Schiphol zijn dankzij hun bereikbaarheid bij uitstek geschikt voor het nieuwe ‘hybride werken’ en voor bedrijven met een internationaal karakter. Neem bijvoorbeeld The Grove: het nieuwste, groenste en duurzaamste kantoorgebouw (single of multi tenant) in het Central Business District, op 5 minuten loopafstand van de terminal en Schiphol Plaza. Wil je meer weten over de vestigingsmogelijkheden, dan kun je altijd contact opnemen met Leasing Manager Charlotte Roxs op 06-20 74 90 32.