Nieuws: KLM verhuist naar Schiphol-Oost

KLM heeft het voornemen om per 2024 te verhuizen naar een nieuw te realiseren kantoorlocatie op Schiphol-Oost.

Gepubliceerd op: 30 juli 2019

Onder de werknaam Blue Base wordt een grote, nieuwe, centraal gelegen campus van circa 35.000 m2 gerealiseerd, naast het huidige KLM Operations Control Center. Naast de KLM-kantoren die momenteel in Amstelveen zijn gevestigd, zullen ook de kantoorfuncties op Schiphol-Rijk en delen van Schiphol-Oost per 2024 worden verplaatst naar de nieuwe campus.

100 jaar geleden steeg het eerste KLM vliegtuig al op vanuit Schiphol-Oost. Sindsdien zijn Schiphol-Oost en KLM met elkaar verweven. De vele bedrijven die zich nadien hebben gevestigd op Schiphol-Oost kenmerken zich door samenwerken, verbinden en innoveren. KLM’s nieuwe, moderne werkomgeving past dan ook perfect in de verdere ontwikkeling van Schiphol-Oost.

Schiphol-Oost is de vestigingsplek voor grote en kleine ondernemingen. Al sinds jaar en dag worden hier ambities nagejaagd. Een waardevol gebied met kwalitatieve kantoorgebouwen en goede faciliteiten voor iedereen die in dit gebied werkt. De afgelopen jaren heeft een breed scala aan (inter)nationale ondernemingen zich hier dan ook gevestigd. Het openbaar vervoer, de parkeergelegenheid, de diverse horecagelegenheden, hotels, Albert Heijn to go, de perfecte ligging naast het Amsterdamse Bos, de directe verbinding met de A9 en de sterke Schiphol Spot Community dienen alle huurders in de kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Schiphol-Oost, a community of curious companies.