Nieuws: Kantoorhuisvesting midden in de buzz van een luchthaven

Schiphol AirportCity, businessparken met stadse dynamiek

Even shoppen tijdens een pauze of liever een rondje lopen langs de kunstroute? Samen sparren in een inspirerende ontmoetingsruimte ‘om de hoek’ of toch liever een goed gesprek voeren in een toprestaurant een paar meter verderop? Wat het ook is: op Schiphol ligt alles, maar dan ook echt alles binnen handbereik. Want je wist vast nog niet dat…

Gepubliceerd op: 25 mei 2021

..het businesspark Central Business District op Schiphol naast het Plaza Shopping Center ligt, en dan bedoelen we ook echt ‘naast’. Dit betekent dat alle faciliteiten van Plaza op loopafstand zijn. Dat geldt ook voor de vele faciliteiten die in de (kantoor)gebouwen gesitueerd zijn.

Zo kunnen je collega’s tussendoor even die benodigde boodschap doen en sluiten ze de dag af met een afspraak in het gerenommeerde restaurant van Hilton of het Sheraton Hotel. Of misschien zoeken sommige collega’s wat ontspanning tijdens of na het werk, en zijn ze toe aan een stevige work-out of spinningsessie bij een van de fitnessscholen in de kantoorverzamelgebouwen op Schiphol.

Talrijke faciliteiten werk-privébalans

Maar dan ben je er nog niet. Er is nog zo veel meer op Schiphol AirportCity. Het heeft de buzz van een stad. En bijbehorende faciliteiten voor enerzijds de zakelijke behoeftes, zoals gevarieerde, inspirerende werk- of vergaderplekken en deelauto’s voor afspraken elders in Nederland.
thebase

Anderzijds zijn er faciliteiten die passen bij een optimale werk-privébalans. Ze voldoen aan de persoonlijke behoeftes van je collega’s. Dat je je na een intensieve sparring-sessie even kunt opladen en ontspannen in de stijlvolle Fortune Bar in het WTC (mét groot buitenterras) of het levendige, architectonische Atrium in The Base. Of wat dacht je van een break out room voor een competitief spelletje tafelvoetbal of tafeltennis? Er is zelfs een informele ‘huiskamer’ te vinden op Schiphol AirportCity.

Om eerlijk te zijn: het is teveel om op te noemen, en je kunt er gebruik van maken op elk moment van de dag. Kortom, de buzz van de luchthaven voel en ervaar je overal in de businessparken rondom de terminal.

Alles binnen handbereik

Op Schiphol AirportCity zijn alle afstanden kort. Het is vanuit de kantoorgebouwen circa 5 tot 8 minuten lopen naar de terminal. Een zakenreis is zo gemaakt en een buitenlandse klant of collega snel opgepikt vanaf de aankomsthal. Ook het NS-station ligt dus op loopafstand van iedere werkplek op Schiphol. Nog meer weten?

We vertellen je graag meer over Schiphol AirportCity, een dynamisch gebied waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar graag ontmoeten en komen werken.

Leasing Managers Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) of Diederik Nijhuis (06-20 46 65 91) denken graag met je mee. Ben je je aan het oriënteren en wil je meer weten over vestigingslocatie Schiphol? Dan horen we graag van je.