Nieuws: Interessante nieuwkomer huurt in The Base kantoor

In juli 2022 verwelkomt Schiphol Commercial Real Estate nieuwe huurder GIDARA Energy Investments B.V. op Schiphol in kantoorverzamelgebouw The Base. GIDARA kiest bewust voor deze locatie met veel diverse faciliteiten, energielabel A+ en BREEAM Excellent certificering. GIDARA is een bedrijf met duidelijke focus op duurzame technologie.

Gepubliceerd op: 4 juli 2022

GIDARA Energy Investments

Ze richt zich op het omzetten van niet-recyclebaar afval in onder andere geavanceerde biobrandstoffen met behulp van gepatenteerde technologieën. Geavanceerde biobrandstoffen voor gebruik in het wegvervoer, de scheepvaart en de luchtvaart, waarmee deze sectoren worden geholpen hun CO2-uitstoot te verminderen en duurzamer te worden. GIDARA Energy Investments is bezig met de ontwikkeling van haar eigen productiefaciliteiten in Amsterdam en in Rotterdam. (zie www.gidara-energy.com)

Dé perfecte basis voor succes

The Base is een kantoorverzamelgebouw dat bestaat uit vier gebouwen, waarin ongeveer 70 huurders gevestigd zijn. In de plint van deze gebouwen zitten diverse faciliteiten zoals Health Club The Base, Starbucks, Viva bar, Albert Heijn to go en de lunchgelegenheid The Market. Maar ook een play room en Regus vergaderfaciliteiten. Ieder bedrijf profiteert van de vele extra’s die haar business en collega’s ondersteunen. Met een kantoor in The Base ben je uitstekend bereikbaar, met de auto, de bus, de trein én het vliegtuig.

Over Schiphol Commercial | Real Estate

De Real Estate business area van Schiphol Commercial creëert een zakelijke internationale toplocatie, waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Als proactieve gebiedsregisseur onderscheidt Schiphol Commercial zich, omdat ze op maat gesneden, duurzame huisvesting biedt en tevens het openbaar gebied rondom het vastgoed zelf inricht. Verduurzaming van de vastgoedportefeuille en aandacht voor het welzijn van de huurders is daarbij een voortdurend proces. Zo creëert ze op Schiphol werkomgevingen die faciliteren, inspireren en verrassen. Meer informatie: www.schiphol.nl/realestate