Nieuws: Goede bereikbaarheid van je kantoor werkt als visitekaartje

Schiphol AirportCity: landelijk knooppunt van (inter)nationale vervoerstromen

Wordt je nieuwe kantoor de perfecte werklocatie met een inspirerende ontmoetingsplek voor personeel, partners, leveranciers en (internationale) klanten? Of zoek je een andere flexibele invulling voor jouw werkplekken? Wat het ook wordt: voor organisaties en werknemers is de bereikbaarheid van de werkplek een steeds belangrijker thema. Ook bij het aantrekken van nieuw talent speelt de bereikbaarheid een grote rol.

Gepubliceerd op: 27 april 2021

De businessparken op Schiphol liggen als een spin midden in het web van nationale vervoerstromen en op enkele minuten lopen van de terminal en het NS-station. Zowel met de auto (via de snelwegen A4, A5 en A9) als met de trein, de fiets of de bus zijn alle kantoren op Schiphol uitstekend bereikbaar.

300 bestemmingen vanaf Schiphol

Ook internationaal gezien ligt Schiphol op een knooppunt: de luchthaven heeft meer dan 300 vliegbestemmingen. Schiphol is dé Europese hub en haar businessparken liggen op loop- en fietsafstand van de incheckbalies. Behalve tijdwinst, levert dat voor iedereen die een kantoor op Schiphol heeft kostenbesparingen op. Taxiritten zijn niet nodig, het maken van parkeerkosten evenmin. Van oponthoud in de file is al helemaal geen sprake met een kantoor zo dicht op de terminal. Extra tijd incalculeren is dus niet nodig. Toonaangevende bedrijven als Microsoft, Samsung, GrandVision, Heineken, Honeywell en Reckitt Benckiser maken gebruik van het gemak van kantoorhuisvesting op de businessparken van Schiphol, evenals zo’n 600 andere organisaties.

Extra faciliteiten voor huurders: deelauto’s en -fietsen

Reizen je collega’s of partners graag met het openbaar vervoer tussen huis en werkplek, dan is het extra handig dat ze op Schiphol gebruik kunnen maken van deelfietsen en elektrische deelauto’s. Schiphol Real Estate, de eigenaar en regisseur van het gebied, heeft deze voorzieningen getroffen voor huurders van haar kantoorgebouwen.

Bijvoorbeeld: wil je vanaf de bus of trein de deelfiets gebruiken naar je werkplek of is er tijdens kantooruren een auto nodig voor klantbezoek? Zowel de deelfietsen als de elektrische deelauto’s zijn eenvoudig te boeken en te ontsluiten via een app. Beide faciliteiten zijn nog volop in ontwikkeling, en worden zo optimaal mogelijk afgestemd op de behoeften van de gebruikers in de kantoorgebouwen op Schiphol. Gebruiksgemak en flexibiliteit staan daarin voorop.

Kortom, er is één locatie in Nederland waarop echt alle vervoerstromen samenkomen: Schiphol AirportCity. De vestigingslocatie met een uitstekende nationale en internationale bereikbaarheid.

Wil je meer weten over de business parken van Schiphol en de huisvestingsmogelijkheden? Op de website kun je je oriënteren. Of bel Leasing Managers Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) of Diederik Nijhuis (06-20 46 65 91) van Schiphol Real Estate, ze denken graag met je mee.