Nieuws: Flexibele huisvesting vanaf 1 juli ook op Schiphol Oost

Op Schiphol Oost zijn de flexibele huisvestingsaanbieder Nest en Schiphol Real Estate een samenwerking gestart. Hiermee wordt het huren van kantoren tegen scherpe tarieven met volop ruimte om te groeien (of even te krimpen) mogelijk gemaakt op het business park Schiphol Oost. Vanaf juli 2018 neemt Nest de verhuur van de leegstaande en leegkomende ruimten over in Gebouw 144.

nest-werkplekken-schiphol

Gepubliceerd op: 18 juni 2018

Het flexibele concept

In de plint van Gebouw 144 kan elke dag flexibel worden gewerkt in een centrale ruimte met een inspirerende horecavoorziening van De Huismeesters. De vaste kantoren zijn verspreid over de verdiepingen van Gebouw 144. Per drie maanden kan meer of minder ruimte worden gehuurd.

Nest

De vestiging op Schiphol Oost is de vierde locatie voor Nest, in en rondom Amsterdam. Met het flexibele afnamemodel is Nest geschikt voor iedereen die op zoek is naar een werkplek of kantoor. De gebruikers lopen uiteen van ambitieuze zzp’ers, afgestudeerden, startups tot groeiende bedrijven en de gevestigde orde.

Flexibel huren op Schiphol Oost

De komst van Nest op Schiphol Oost sluit aan bij de visie van zowel Nest als Schiphol Real Estate. Zo vindt Nest het belangrijk dat er voldoende parkeerplekken en faciliteiten op de vestigingslocatie zijn. Op Schiphol Oost zijn vele faciliteiten binnen handbereik waaronder een AH to go, het Tulip Inn hotel, restaurants en natuurlijk Schiphol Plaza. Daarbij is er voldoende parkeergelegenheid zowel betaald als in de blauwe zone. Maar ook voor hen die met OV komen wordt Schiphol Oost met de komst van de HOV-lijn zeer goed bereikbaar.

Schiphol Real Estate vindt het belangrijk om een business park te realiseren met een breed pakket aan faciliteiten en diensten. Mogelijkheden tot het huren van flexibele kantoorruimten is daarin uiteraard een van de vereisten. ´In onze kantoorgebouwen op Oost zijn verschillende partijen gevestigd. Naast luchtvaartgebonden bedrijvigheid zijn wij blij met de diversiteit van creatieve bureaus, eenmanszaken en grote ondernemingen. Deze bedrijven hebben ons te kennen gegeven dat ze behoefte hebben aan flexibele vergader- en kantoorruimtes. Met de komst van Nest geven wij invulling aan deze vraag´, aldus Dennis Ramaaker, Manager Leasing en Marketing.

Interesse in Schiphol Oost?

Deze website geeft je meer informatie over alle faciliteiten, gebouwen en beschikbaarheid op Schiphol Oost. En bij Nest kun je terecht voor informatie over flexibel huren in Gebouw 144.

Lees meer over Nest in het artikel ‘Een warm Nest voor werknemers op Schiphol Oost’.