Nieuws: Steeds meer events vanuit de Spot Community

Gepubliceerd op: 26 april 2018

Spot Schiphol is het (gratis) on- en offline platform voor en door medewerkers van alle bedrijven op de luchthaven. Op dit moment telt Spot 2.500 leden. Elk jaar worden via Spot meer dan vijftig activiteiten georganiseerd: van innovatieworkshops tot foodtrucks en van pop-up stores tot een TEDxAmsterdam side event. Werk je op Schiphol? Dan kun je ook zelf events aandragen!

Spot Schiphol organiseert, faciliteert en stimuleert verbinding. De community groeit snel, en leden beslissen zelf hoe actief ze zijn. Interesse in een evenement? Schuif gezellig aan! Zelf iets opzetten? Start een eigen event op Spot! Hier enkele voorbeelden van activiteiten die leden de komende tijd organiseren.

 • Schiphol Innovation Circle (9 mei 2018)
  Innovatieve bedrijven en ondernemers genoeg op Schiphol, en die kunnen veel van elkaar leren. Daarom nodigt Schiphol Innovation Circle medewerkers van organisaties op de luchthaven uit om te brainstormen over nieuwe technologieën en toepassingen.
 • Agile Transformatie Masterclass (31 mei 2018)
  Been management consultancy helpt organisaties te veranderen en beter te presteren. Wil je weten wat Agile-toepassingen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Doe mee aan de interactieve sessie.
 • Bootcamp sessions (april/mei 2018)
  Squats, push-ups, sprintjes en burpees: werk je lekker in het zweet en ontmoet nieuwe mensen tijdens de uitdagende sessies tussen de kantoorpanden op Schiphol.
 • Week van de aandacht (datum nog niet bekend)
  Niets is zo inspirerend als passie. In de week van de aandacht kun je jouw passie delen met andere community-leden. Denk aan yoga, stoelmassage, mindfulness, aromatherapie of persoonlijk leiderschap.

De Spot-organisatie zit ook zeker niet stil. Er staan alweer vele evenementen op het programma. De vertrouwde GINius Afterwork Borrel in het Hilton Hotel bijvoorbeeld, op donderdag 7 juni. Daarnaast worden er in juni weer streetart routes georganiseerd op Schiphol Central Business District en Schiphol Oost en ook de foodtrucks zijn weer van de partij.

Werk je op Schiphol en ben je nog geen member van Spot? Meld je dan nu aan!