Nieuws: Deel je kantoor met Spacemaker

Zijn er bij jou op kantoor ruimtes die op bepaalde dagen niet of nauwelijks worden gebruikt? Meld je dan nu aan bij het Schiphol initiatief Spacemaker; hét digitale platform voor tijdelijke kantoorruimte op Schiphol.

Gepubliceerd op: 15 februari 2017

Bij Spacemaker kun jij deze ruimtes tijdelijk ter beschikking stellen aan professionals binnen en buiten Schiphol. De ruimte wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een presentatie, brainstorm of meeting. Jij bepaalt wanneer de ruimte geboekt mag worden, voor hoe lang en tegen welke prijs. Spacemaker zorgt voor de match, zodat jij je kunt richten op het runnen van je business! Er is op Schiphol veel vraag naar geschikte ruimte voor het houden van een presentatie, workshop of meeting. Tijdelijke ruimte ter beschikking stellen helpt andere bedrijven, het vergroot je netwerk en levert je bovendien een aardige vergoeding op!

Aanmelden doe je zo

Ga naar www.schipholspacemaker.nl en doorloop de volgende stappen:

  • Meld je aan
  • Omschrijf de ruimte en de aanwezige faciliteiten
  • Geef aan wanneer de ruimte beschikbaar is
  • Vul je contactgegevens in

Wij nemen contact met je op en komen bij je langs om foto’s te maken, zaken zoals toegang te regelen en prijzen af te stemmen. Wij bieden de ruimte aan op het platform en managen alle inkomende boekingen en betalingen.

Spacemaker is een initiatief van Schiphol Real Estate