Nieuws: De kantoorwensen van nu vragen om flexibiliteit

Welke functie geef jij aan je werkplek of kantoorruimte? Hoe combineer je thuiswerken met werken op kantoor, en wat heb je daarvoor nodig? Eén ding is zeker: je hebt behoefte aan flexibiliteit! Maar hoe vind je een passende, ‘slimme’ werk- en kantooromgeving die geheel is ingericht naar jouw (nieuwe) manier van werken? Een werkomgeving die ook meebeweegt met jouw veranderende wensen en behoeften? Op business park Schiphol Central Business District is over elk scenario nagedacht. We zijn er (nu al) klaar voor.

Gepubliceerd op: 31 maart 2021

Wil je werken in een klein kantoor en huur je af en toe extra flex- en vergaderruimte in de directe omgeving? Op Schiphol Central Business District kun je flexibel gebruikmaken van de faciliteiten ‘om de hoek’ op het moment dat je ze nodig hebt. Of moet je kantoor vooral een ontmoetingsplek – een zogenaamd clubhuis – zijn waar collega’s, klanten en leveranciers elkaar kunnen bijpraten? Hoe ‘het nieuwe werken’ van jouw organisatie er ook uitziet of verandert: op Schiphol zijn we klaar voor elk scenario. Sterker: we zijn er helemaal op ingericht.

Businesspark met talrijke faciliteiten

Schiphol Central Business District – het businesspark dat direct verbonden is met Plaza Shopping Center en het NS station – biedt een variëteit aan kantoorruimtes van 35 m2 tot 10.000 m2, maar ook talrijke faciliteiten om te vergaderen, flexwerken, sporten, ontspannen en elkaar informeel te ontmoeten. Daarom is Schiphol een locatie waar bedrijven zich graag vestigen, en waar mensen elkaar graag ontmoeten en met plezier werken.

Talenten zoeken flexibiliteit

Talenten aan je binden: ook daarin speelt kantoorhuisvesting een steeds belangrijkere rol. De trend laat zien dat werknemers graag werken op verschillende locaties. Af en toe een andere werkplek zorgt ook voor inspiratie. Bovendien: verschillende werkzaamheden vragen om wisselende werkomgevingen, van 100% rust tot levendige ontmoetingsplek. De kantoorgebouwen en aanvullende faciliteiten op Schiphol Central Business District voorzien hierin.

Enkele voorbeelden? Er is een levendig atrium in The Base, waar je kunt werken, lunchen en socializen. Dit kan ook bij de drukbezochte Fortune Bar met nieuwe common workplaces en buitenterras in het WTC Schiphol Airport. Op Schiphol-Oost is een informele ‘huiskamer’ ingericht voor persoonlijke of zakelijke ontmoetingen. Ten slotte zijn er flexibele werk- en vergaderplekken bij onder andere Spaces, Nest Werkplekken, Regus en The Office Operators.

Kortom, welk type kantoor je ook zoekt, op Schiphol is er al zo veel dat past bij ‘het nieuwe werken’, dat de rode loper als het ware voor je ligt uitgerold. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website of kom direct met Leasing Managers Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) of Diederik Nijhuis (06-20 46 65 91) in contact, dan denken we gelijk even met je mee.