Nieuws: Alles op maat voor grote en kleine organisaties

Niet elke business is hetzelfde én marktomstandigheden kunnen fluctueren. Daarom zijn aanvullende voorzieningen in de directe omgeving van het eigen kantoor zo belangrijk. Bedrijven die op Schiphol gevestigd zijn kunnen naast hun eigen kantoorruimte gebruik maken van (flex)werkplekken op het moment dat ze die nodig hebben. Een projectruimte nodig voor een bepaalde tijd, of op zoek naar een vergaderlocatie voor enkele dagdelen? Het is er allemaal en kan op maat worden afgenomen. Bedrijven kiezen steeds vaker voor een eigen plek op een locatie waar ze extra ruimte bij kunnen huren op de momenten dat ze het nodig hebben. Flexibiliteit is de sleutel.

Gepubliceerd op: 18 maart 2022

Regus, The Office Operators, Spaces, Nest werkplekken

Op Schiphol zitten – verspreid in de kantoorgebouwen – diverse aanbieders van flexibele werk- en vergaderruimtes. Bijvoorbeeld Regus, The Office Operators, Spaces en Nest werkplekken. Ook zijn er in de kantoorverzamelgebouwen volop flexwerkplekken te vinden. Zo kun je in WTC Schiphol Airport op de gemeenschappelijke derde etage bijvoorbeeld terecht en in The Base is er volop ruimte in het prachtige atrium. Op Schiphol-Oost is er, naast de flexwerkplekken bij Nest, ook een ‘huiskamer’ in Tristar met werk- en ontmoetingsplekken.

sre thebase aantafel

Veelzijdige hublocatie

Hublocatie Schiphol bestaat uit verschillende business parken. Zo heb je direct aan de terminal - met Schiphol Plaza – het Central Business District. Even verderop, aan de andere kant van de landingsbanen ligt Schiphol-Oost, een business park dat direct verbonden is met Amsterdam via het Amsterdamse Bos. Er is ook nog een logistiek business park, genaamd Cargo World. Voor bedrijven die in het logistieke hart van het luchthavenproces willen opereren. Kortom, een veelzijdig werkgebied waar elk type bedrijven zich kan vestigen.

Niet begrensd, mogelijkheden genoeg

Iedere organisatie weet wat past bij zijn business én werknemers. Zoveel mensen zoveel wensen en daarom is Schiphol een aantrekkelijke vestigingslocatie. Er is keuze uit verschillende business parken met een eigen DNA en daarbinnen is er een gevarieerd aanbod van kantoor- en bedrijfsruimten. Gaat jouw organisatie op termijn groeien of wil je liever wat kleiner behuisd zijn, ook dan zijn er mogelijkheden binnen het totale vestigingsgebied. Op Schiphol ben je niet begrensd en kunnen bedrijven verder kijken dan één gebouw of gebied.