Nieuws: Alles binnen handbereik op een hublocatie

De ideale werklocatie moet inspireren, faciliteren en natuurlijk goed bereikbaar zijn. Schiphol Central Business District (CBD) heeft het allemaal in huis.

Gepubliceerd op: 27 oktober 2021

Vanaf het NS-station op Schiphol loop je zo het Central Business District binnen, waar veel nationale en internationale organisaties zich al hebben gevestigd. En dat worden er alleen maar meer. De reden? Deze hublocatie is voor hen dé perfecte plek om te werken én te ontmoeten.

Alle voorzieningen onder één dak

De multi tenant gebouwen in dit zakendistrict hebben allemaal hun eigen faciliteiten en vullen elkaar daarin ook perfect aan. Iedereen die in dit gebied werkt, profiteert van dit geweldige totaalaanbod. Zo biedt WTC Schiphol Airport alleen al tal van hoogwaardige voorzieningen: een hospitalitydesk waar alle bezoekers met een warm welkom op weg worden geholpen, The Fortune Bar voor de lunch en borrel, een gloednieuwe STACH convenient store, een Fit20-vestiging, een lunchrestaurant met gerechten uit alle windstreken en een common workspace met riant buitenterras, play areas en flexwerk- en ontmoetingsplekken. Het Hilton en Sheraton hotel zitten er vlak naast: ideaal voor zakenpartners om te overnachten.

hublocatie bellen

Werken, ontmoeten en ontspannen

Tegenover het groene publieksplein The Square – waar geregeld (sport)activiteiten plaatsvinden – bevindt zich The Base. Hier zijn vier kantoorgebouwen met de corridor en een hoog, glazen atrium aan elkaar verbonden. Net als in het WTC, kunnen werknemers en bezoekers op deze locatie gebruikmaken van veel faciliteiten, zoals een sportschool, een kinderdagverblijf en een zogeheten break-outroom waar je collega’s of klanten onder andere kunt uitdagen voor een potje tafelvoetbal, formule 1 racen of tafeltennis. Verder kun je er even snel boodschappen doen bij AH to Go, uitgebreid lunchen bij VIVA! en The Market, en koffiedrinken bij Starbucks. En overal om je heen zijn er flexwerkplekken.

Kortom: het Central Business District op Schiphol biedt alles wat je nodig hebt om te werken, te ontmoeten én te ontspannen.

Interesse?

Heb je belangstelling in een kantoor op een unieke, faciliterende locatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Leasing managers Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) of Diederik Nijhuis (06-20 46 65 91) van Schiphol Commercial Real Estate.