Business park Schiphol-Oost

Kavels beschikbaar om je eigen kantoor te bouwen

Schiphol-Oost is geliefd bij de mensen die er werken, omdat het een gebied is met een eigen karakter. Een plek waar initiatieven tot leven komen en nieuwe wegen worden bewandeld. Dat ervaar je meteen als je er rondloopt. Je vindt hier allerlei soorten organisaties: van webbouwer tot reclamebureau en van hotel tot multinational. Vergeleken met onze andere business parken zijn de kantoorgebouwen op Schiphol-Oost wat kleinschaliger. En er is meer dan genoeg ruimte voor groei. In bestaande gebouwen én op de kavels, waar nieuwe kantoorpanden of bedrijfsruimtes ontwikkeld kunnen worden.

Neem contact op

De perfecte kavel voor je onderneming

Hoe ziet jouw ideale kantoor of bedrijfspand eruit? En waar moet de omgeving aan voldoen? Business park Schiphol-Oost biedt je een verrassend veelzijdig gebied, dat uitstekend bereikbaar is, veel faciliteiten heeft en bruist van het ondernemerschap. Je vindt er verschillende kavels, die ruimte bieden om een of meer gebouwen te laten verrijzen.

Op de kavels zijn mogelijkheden voor een kantoorontwikkeling tussen circa 3.000 m2 en 18.000 m2 b.v.o., eventueel aangevuld met bedrijfsruimte. Uiteraard zijn de mogelijkheden afhankelijk van uw wensen, de plannen en de locatie.

Wij helpen u graag op weg

Schiphol Real Estate is naast gebiedseigenaar en –ontwikkelaar ook beheerder van bijna alle gebouwen en gebieden op Schiphol. Kortom: we hebben alle kennis en expertise in huis om samen je ideale werkplek te creëren. Of je je nu nog aan het oriënteren bent of eigenlijk al heel goed weet wat je wilt.

Op zoek naar een partij die met je meedenkt? We gaan graag met je om de tafel om je wensen uit te tekenen en een beeld te schetsen van een gebouw dat perfect aansluit op de ambities van je onderneming. Neem contact met ons op voor meer informatie, een rondleiding door het gebied of een oriënterend ontwikkelgesprek.

Uitstekend bereikbaar

De gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam maakt Schiphol-Oost extra aantrekkelijk, want alleen het Amsterdamse Bos ligt ertussen. Daarnaast slaan ondernemers vanuit deze plek eenvoudig hun vleugels uit, dankzij de directe verbinding met Schiphol Plaza, verschillende snelwegen (A9 naar A4, A5, A10 en A2) en de vertrek- en aankomsthallen. Voor een hotel, restaurant, Albert Heijn to go of espressobar hoef je ook niet ver weg; Schiphol-Oost heeft het allemaal.

Impressies Business park Schiphol-Oost

Locatie

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Wij helpen je graag.

  • Charlotte Roxs

    Leasing manager


    Charlotte Roxs
  • Diederik Nijhuis

    Leasing manager


    Diederik Nijhuis