Nieuws: The last pier standing

De hekkensluiter van het project Upgrade Pieren: de E-pier. Op 13 mei tekenden projectdirecteur Siebolt Bennema van PLuS en directeur Evert Lemmen van Stukton voor een succesvolle samenwerking. Evert: ‘Wij zijn blij met het vertrouwen dat Schiphol weer in ons heeft en vinden het fantastisch dat we ook op deze pier aan de slag mogen.’

Gepubliceerd op: 14 mei 2019

Kroontje op de taart

Net als de andere pieren, krijgt ook deze pier vernieuwde wachtgebieden met veel licht en ruimte. ‘Maar de letterlijke kroon op de taart is het plafond in de hart van deze pier’, aldus Siebolt. Aan de zijkant van deze donkergroene eyecatcher komen transparante gordijnen en de extra sfeerverlichting zorgt ervoor dat je straks met een ontspannen gevoel op reis kunt gaan.

e-pier

Blik vooruit

Eind augustus starten we met het inrichten van de bouwplaats bij gate E08. Vlak daarna realiseren we tijdelijke retail tussen gate E08 en E18. Halverwege september starten we bij gate E08 met het vernieuwen we de sanitaire groep volgens het Toilet Spa Concept. Ook slopen we de nabijgelegen Vizzit-winkel. Op de planning staat verder nog het realiseren van diverse retailconcepten.

Lees hier meer over Upgrade Pieren