Nieuws: Start serie mini-documentaires: ‘Building the future’

Donderdag 28 november start online een serie minidocumentaires, waarin we wekelijks een inkijkje geven achter de schermen bij de bouw van de nieuwe pier en terminal, en de werkzaamheden aan landzijde. Wie zijn de bouwers, aannemers, architecten en Schipholcollega’s? Wat doen ze, wat drijft hen en voor welke uitdagingen staan ze?

Gepubliceerd op: 28 november 2019

Met André en Tony naar de bouwplaats

In deze eerste aflevering volgen we André van den Berg (CCO Royal Schiphol Group) en Tony Chisnall (directeur Capital Programme). We zien ze tijdens hun werk, waarin ze onder meer een bezoek brengen aan de bouwplaats van de pier.

Een papieren werkelijkheid

In aflevering 2 spreken we de architect én de aannemer van de nieuwe pier. “Wat wij ontwerpen is een papieren werkelijkheid. Daarna moet iemand het nog gaan bouwen”, zegt Ruben Molendijk-van Nieuwenhuyzen in deze aflevering. Hij is projectarchitect binnen het team AECOM/cepezed. Ook maken we kennis met Devrim Ömer, projectdirecteur van Ballast Nedam/TAV Construction. Devrim en zijn team brengen de ‘papieren werkelijkheid’ van Ruben tot leven. Dit én meer zie je op 5 december!