Nieuws: HMSHost is verhuisd naar Skyport

De nieuwe kantoorlocatie voor HMSHost is half december opgeleverd. Onder grote tijdsdruk is dit gelukt, naar tevredenheid van beide partijen. Het horecabedrijf is nog voor de kerstdagen verhuisd naar het nieuwe onderkomen op de derde etage van Skyport.

Gepubliceerd op: 25 januari 2019

Het project is van start gegaan in maart 2018, omdat de toenmalige kantoorlocatie ruimte moest maken voor de bouw van de nieuwe mezzanine. We vonden een geschikte locatie voor herhuisvesting op de derde etage in Skyport met zo’n 400 vierkante meter. Skyport is wel een gedateerd gebouw. Schiphol Assetmanagement (ASM) en Schiphol Real Estate (SRE) hadden daarom al plannen om het pand te gaan renoveren en moderniseren. De activiteiten van renovatie Skyport zijn meegenomen in het project voor HMSHost.

Een fijn nieuw onderkomen krijg je niet vanzelf

Asbest is gesaneerd, de verouderde verwarmingsinstallatie heeft een upgrade gekregen, de brandmeldinstallatie is vervangen en zo is er nog veel meer gebeurd om HMSHost een fijn nieuw onderkomen te bieden. De hele kantoorlocatie op de derde verdieping is gestript en opnieuw ingericht door HMSHost zelf. DZAP heeft het ontwerp hiervoor gemaakt en heeft dit vervolgens met de main contractors uitgevoerd. Zoals je op de foto ziet, het is echt een plaatje geworden.