Nieuws: Expositie in the Base nog tot 17 november open

Vijf verschillende designteams, champagne, speeches en een prachtige expositie. The White Room in the Base had het afgelopen woensdag allemaal. Daar opende namelijk de expositie ‘A Look into Aviation Terminals of the Future’. Nog niet geweest? Tot en met vrijdag 17 november kun je de prachtige terminal-ontwerpen nog zien.

Expositie in The Base

Gepubliceerd op: 3 november 2017

De nieuwe expositie in the Base op Schiphol laat alle ingediende ontwerpen voor de nieuwe terminal zien, die zijn gemaakt door vijf verschillende design teams. Natuurlijk ook het winnende design van KAAN Architecten. Alle trotse designteams waren bij de opening aanwezig.

Blik in de toekomst

De expositie biedt iedereen op Schiphol de kans om kennis te maken met de ontwerpen voor de nieuwe terminal. De maquettes en visuals laten de talenten van de Nederlandse, maar ook buitenlandse architecten en hun designteams zien. Allemaal hebben ze mooi werk geleverd met hun boeiende en originele ontwerpen.

Kom jij langs?

De expositie is hele dagen open tot vrijdag 17 november in The White Room in The Base. Zowel Schipholmedewerkers als reizigers zijn uitgenodigd om de toekomst van luchthaven-terminals te komen bewonderen.