Uw Privium lidmaatschap in 2017: Wat brengt 2017?

Na alle feestelijkheden van het 15-jarig bestaan van Privium en de 100e verjaardag van Schiphol kijken we weer vooruit. We willen natuurlijk dat u optimaal blijft genieten van de voordelen van Privium. Dat betekent dat we onze services uitbreiden en verbeteren.

Toegang tot 1000 lounges

We zijn een samenwerking aangegaan met het Priority Pass programma. Dit is een van de meest vooraanstaande loungeprogramma’s ter wereld. Wat betekent dat voor u? Tegen een aantrekkelijke jaarlijkse korting krijgt u toegang tot meer dan 1000 lounges op 400 luchthavens wereldwijd. Zo kunt u bijna overal ter wereld gebruik maken van de faciliteiten die deze lounges u bieden.

Korting op Priority Pass

Wij bieden u een speciale korting aan als aanvulling op uw huidige Privium lidmaatschap en uw toegang tot de Privium ClubLounge op Schiphol. U bespaart tot 20% op de lidmaatschapskosten van het Priority Pass programma.

Afbeelding priority pass

Meer service

Wat kunt u nog meer verwachten? U bent van Privium gewend dat u kunt inchecken bij de business class balie van een groot aantal luchtvaartmaatschappijen. Ook als u met een economy ticket reist. Die samenwerking zijn wij aan het uitbreiden, zodat u bij nog meer luchtvaartmaatschappijen van deze service gebruik kunt maken.

Verbeteringen in de Privium ClubLounge

Ook in de Privium ClubLounge zijn we altijd bezig onze dienstverlening te optimaliseren. De openingstijden zijn al verruimd, maar we kijken ook kritisch naar het assortiment en aanbod van het eten en drinken. De nieuw geplaatste koffiemachines en de verbeterde koffie zijn hiervan een voorbeeld. Daarnaast nemen we de mogelijkheden voor meer zitplaatsen onder de loep en zetten we op drukke momenten meer medewerkers in.

Privium lounge

Biometrie is de toekomst

Innoveren zit in ons DNA. We volgen de ontwikkelingen van biometrie op de voet om uw gemak en snelheid te blijven garanderen. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden om de facturatie en het in- en uitrijden van de Privium parkeergarages verder te vergemakkelijken.

Schiphol verbouwt

In 2017 staan een aantal verbouwingen en vernieuwingen op stapel op Amsterdam Airport Schiphol. In april opent de nieuwe tijdelijke vertrekhal bij de B- en C-pier. In de nieuwe vertrekhal komen tweeëntwintig incheckbalies en zes security lanes. De ruimte wordt via een directe doorgang met de huidige Vertrekhal 1 verbonden. Er wordt vanzelfsprekend voor Privium leden een priority wachtgebied gerealiseerd voor snelle doorgang bij de security. Ook hopen we na april weer een directe toegang vanuit de Privium Garage in P2 naar de tijdelijke vertrekhal te kunnen openen.

Naast de bouw van de tijdelijke vertrekhal werkt Schiphol aan nog meer uitbreidingen en vernieuwingen. Dit doen we onder het motto 'Perform today. Create tomorrow'. Wij maken ons er sterk voor dat u nu en in de toekomst een snelle doorgang en een comfortabel vertrek en aankomst blijft ervaren.

Tijdelijke vertrekhal