Kaqun zuurstofwater in de Privium ClubLounge: Reistip: Kaqun zuurstofwater

Kent u dat? Zo'n vlucht waarna u nét niet fris uitstapt en misschien zelfs een lichte hoofdpijn voelt. Vaak is een gebrek aan zuurstof hiervan de oorzaak. Met Kaqun zuurstofwater blijft u langer fris. Lees hier hoe dat zit en probeer Kaqun zelf in de Privium ClubLounge.

Afbeelding Kaqun zuurstofwater

Waarom een gebrek aan zuurstof?

Vliegtuigen vliegen op grote hoogte (meestal zo'n 10 kilometer) en daardoor is de luchtdruk erg laag. Om voor voldoende zuurstof te zorgen moet er lucht in het toestel gepompt worden. Deze lucht wordt via de motoren opgezogen, gecompresseerd, gekoeld en gefilterd. Ondanks al deze maatregelen krijgt u in een vliegtuig toch altijd minder zuurstof in uw lichaam dan op de grond. De zuurstofopname in een vliegtuig komt overeen met hoe u dat zou ervaren in de bergen op een hoogte van ca. 2500 meter. Dat zijn de meesten van ons niet gewend. Door een lager gehalte aan zuurstof in het bloed komt er minder in de cellen en kunt u moe worden. Dat effect wordt verergerd doordat u lange periodes moet stilzitten, waardoor het lichaam het nog moeilijker heeft om zuurstof rond te pompen.

Zuurstof verrijkt water

Kaqun is op moleculair niveau (niet in gasvorm) met zuurstof verrijkt water. Het voedt de cellen (en ook de hersenen) binnen enkele minuten met zuurstof en transporteert vrij door het lichaam. Door het te drinken triggert u tevens een verhoogde zuurstofopname vanuit het bloed. Dit houdt 2 à 3 uur aan na het drinken van 0,5 liter; heel bijzonder en vooral ook heel effectief. U komt scherper en fitter aan op uw bestemming, erg prettig als u bijvoorbeeld meteen door moet naar een meeting.

Probeer het thuis of in ClubLounge

Om de voordelen zelf te ervaren kunt u binnenkort Kaqun zuurstofwater drinken in de Privium ClubLounge. Bent u enthousiast? Als Privium lid bestelt u nu tijdelijk met 10% korting flessen Kaqun water. Bestellen kan door een mail met uw naam en Privium lidnummer te sturen naar dit mailadres. De actie is geldig t/m 1 juli 2017.

Meer info op www.kaqunbenelux.eu en www.kaqun.eu.